Μπαρέτο: "Ο δεξιός τους μπακ είναι πολύ επιθετικός, τους σεβόμαστε"

Δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, παραχώρησε ο Μαριάνο Μπαρέτο. Διαβάστε τις τοποθετήσεις του προπονητή της Στούμπρας ενόψει Απόλλωνα. 

**Να σημειώσουμε ότι η ώρα της διάσκεψης ήταν σχεδόν η ίδια μ΄αυτήν του κόουτς του Απόλλωνα και σε άλλο σημείο οπόταν ήταν αδύνατο να είμαστε εκεί. 

"Είμαστε έτοιμοι. Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό όχι μόνο για την ομάδα αλλά για το Λιθουανικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Στο Europa League συμμετέχουν ΤΟΠ ομάδες κι΄εμείς κάναμε πολλή δουλειά για να βρεθούμε εδώ. Οι παίκτες μου ξέρουν ότι θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε σκληρά, είμαστε η ίδια ομάδα με πέρυσι. Όλοι είναι νεαροί, αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος"

Για τον Απόλλωνα: 

"Ήμουν στην Κύπρο στην ΑΕΛ πολλά χρόνια πριν. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι υψηλό το επίπεδο. Έχουμε τις πιθανότητες μας. Ο Απόλλωνας ήταν κοντά στο πρωτάθλημα πέρυσι. Ξέρουμε ότι πέρυσι έπαιξαν στους ομίλους. Θα μας σεβαστούν όπως τους σεβόμαστε κι΄εμείς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό"

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα:

"Θέλουν να κρατούν του μπάλα.Θέλουν να χτίσουν το παιχνίδι τους, έχουν καλούς επιθετικούς και καλό κέντρο. Ο δεξιός τους μπακ είναι πολύ επιθετικός. Έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι"

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ