(ΣΧΟΛΙΟ) Ανατροπή και πρόκριση στο ΓΣΠ

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα, αλλά η Στούμπρας είχε την… ουσία. Ένας πολύ καλός Απόλλωνας στη Λευκωσία και με τη βοήθεια του κόσμου του θα κάνει την ανατροπή και θα κλείσει… θέση για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Απέναντι στη Στούμπρας… επιβεβαίωσε στο τερέν του «Alytus» ότι είναι ανώτερη ομάδα. Έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έφτιαξε ενώ είχε και δοκάρι με τον Βασιλείου. Ο αντίπαλος δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

Στο β΄ ημίχρονο ο Απόλλωνας δεν είχε αρκετή επιθετική ένταση στο παιχνίδι του, φυσιολογικό λόγω και του γεγονότος ότι είναι μόλις το πρώτο του επίσημο ματς, μεσολάβησε η σχεδόν 70λεπτη διακοπή, ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, αλλά και το γεγονός ότι αγωνιζόταν απέναντι σε μία ομάδα που έχει… αγωνιστικό ρυθμό. 

Σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, η Στούμπρας ανέβηκε περισσότερο και έκανε λίγο πιο αισθητή την παρουσία της. Λίγο πριν το φινάλε και μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ και πήραν τη νίκη με 1-0.