"Να σκοράρουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε"

Στον “ΑΣΤΡΑ” και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου...

Για τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ:
“Ήταν μια εκπληξη το χθεσινό αποτέλεσμα και αποδείχτηκε ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορεις να μιλάς εκ τους ασφαλούς. Ούτε οι φανέλες, ούτε η προϊστορία, ούτε η ιστορία μπορεί να καθορίσουν ένα αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα καθορίζονται από τις εμφανίσεις των ομάδων εντός του αγωνιστικού χώρου. Το ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ και στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε από την Σούντουβα. Οι διαφορές στο ποδόσφαιρο έχουν ψαλιδιστεί".

Για τον αυριανό Ευρωπαϊκό αγώνα του Απόλλωνα 
“Αύριο είναι ένας μεγάλος τελικός για εμάς. Θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε το παιχνίδι της ζωής μας και να προκριθούμε. Τα πάντα καθορίζονται από την δική μας απόδοση. Θέλουμε να παίξουμε στρωτό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Πρέπει να σκοράρουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Επιστρέφει ο Βαλεντίν Ρομπέρζ και ο Μάγκλιτσα θα είναι πανέτοιμος. Στόχος είναι η πρόκριση. Είμαστε σίγουροι ότι ο Απόλλωνας θα είναι πολύ διαφορετικός στα επόμενα παιχνίδια”.

Για τον Φακούντο Περέιρα
“Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του Απόλλωνα τα τελευταία 10 χρόνια. Παλέψαμε πολύ για να τον κλείσουμε. Έχει πολύ ποιότητα και εμπειρία. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει”.

Κάλεσμα στον κόσμο..
“Να καλέσουμε τον κόσμο να μας στηρίξει αύριο. Να κάνουν ακόμη μια υπέρβαση αύριο. Να έρθουν στην Λευκωσία να μας βοηθήσουν έτσι ώστε να πάρουμε την πρόκριση".