Ταμεία και μέτρα ασφαλείας για τον αποψινό αγώνα

Μέσα από ανακοίνωση του ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας ότι για το σημερινό επαναληπτικό αγώνα του 1οu προκριματικού γύρου του UEFA Europa League, με αντίπαλο την FC Stumbras, ο οποίος θα διεξαχθεί η ώρα 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία, ότι οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβου τη Δυτική και Ανατολική Κερκίδα του Σταδίου ενώ οι υποστηρικτές της Στούμπρας θα καταλάβουν μέρος της  Δυτικής κερκίδας στο άνω διάζωμα. Οι χώροι στάθμευσης της Δυτικής και Ανατολικής κερκίδας του σταδίου Γ.Σ.Π., θα είναι διαθέσιμοι για τον φίλαθλο κόσμο.

Θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν η ώρα 18:30.

Έχει αποφασιστεί ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων εντός του Σταδίου. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο στο στάδιο, αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων, που βρίσκονται στα δυτικά ταμεία του Σταδίου. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών. Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στο νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, καθώς και η στάθμευση οχημάτων επί των δρόμων γύρω από το στάδιο κατά τρόπο που να εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση οχημάτων, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία στους υπεραστικούς δρόμους και οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις τους. Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου Γ.Σ.Π., για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό και για την τήρηση της Τάξης, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή όλων των φιλάθλων.