Τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που έφεραν την ανατροπή - πρόκριση

Στις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι, Σωφρόνης Αυγουστή και Φανούριος Κωνσταντίνου χρησιμοποίησαν την ίδια ατάκα. Αυτό που μετρά είναι η πρόκριση, ειδικά την δεδομένη χρονική στιγμή.

Μέσα Ιουλίου είναι υπερβολικό να περιμένει κανείς να δει μπαλάρα, να δει παίκτες φρέσκους οι οποίοι θα είναι στο 100%. Θα ήταν και ανησυχητικό αν υπήρχε τέτοια εικόνα άλλωστε...

Το βασικό ζητούμενο σε τέτοια παιχνίδια είναι η σωστή προσέγγιση, η διάθεση, η οργάνωση και πάνω απ' όλα η σοβαρότητα. Στοιχεία τα οποία διέθετε το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, γι' αυτό και πέτυχε την ανατροπή κόντρα στην Στούμπρας.

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό κυριάρχησε, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός και να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει από το "ΓΣΠ" με την πρόκριση.

Το πρώτο κομμάτι, που ήταν και το ευκολότερο θεωρητικά, πέρασε και στο... κάδρο υπάρχει μόνο η Ζελέζνιτσαρ. Με μια εβδομάδα επιπλέον προπόνησης και προετοιμασίας, η Λεμεσιανή ομάδα έχει τις προοπτικές να παρουσιαστεί καλύτερη και να φύγει από την Βοσνία με σκορ πρόκρισης.