Ξεκάθαρος και κατατοπιστικός ο Φανούριος (ΔΕΝ υπάρχει θέμα με Αρούς)

Το Kerkida.net επικοινώνησε με τον Φανούριο Κωνσταντίνου για την περίπτωση του Άριελ Αρούς με τον Ε.Τ της Λεμεσιανής ομάδας να είναι ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα μας:

"Αν και δεν το συνηθίζουμε να απαντούμε άμεσα και δημόσια για οποιοδήποτε δημοσίευμα έχει σχέση με τα μεταγραφικά της ομάδας μας, εντούτοις με αφορμή την δική σας επικοινωνία και ερώτημα αναφορικά με τον Άριελ Αρούς, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον όσον αφορά τον Ισραηλινό τερματοφύλακα.

Εμείς έχουμε ένα τεράστιο παιχνίδι κόντρα στην Ζελέζνιτσαρ στο Σαράγεβο την ερχόμενη Πέμπτη. Στόχος μας είναι η απόκτηση ενός ικανού και ποιοτικού ακραίου επιθετικού ο οποίος θα είναι σε θέση να προσδώσει μεγάλη δυναμική στην ομάδα. Καλούμε τους οπαδούς και τα ΜΜΕ να μην ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας μας παρά μόνο με το παιχνίδι της Πέμπτης.

Καλούμε τον κόσμο να παραμείνει ήρεμος και να επιδείξει την γνωστή εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη και τους συνεργάτες του τα τελευταία 7 χρόνια. Για τα νέα της ομάδας μας ο κόσμος θα πληροφορείται από την επίσημη ενημέρωση του Γραφείου Τύπου του Απόλλωνα."