ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ σε ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Την υπογραφή συμβολαίου με τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας…

Αναλυτικά: 

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του Απόλλωνα.

Οι Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ, Ιωάννης Βασιλειάδης, Ντάνι Σπόλιαριτς και Μιχάλης Γενεθλίου υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Απόλλωνα μέχρι το 2020.

Η παράδοση και η φιλοσοφία της ομάδας να ενισχύει την Ανδρική ομάδα με παιδιά από τα "σπλάχνα" της συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές να υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν μία θέση στο ρόστερ.

Ο Κ. Παπαμιχαήλ (17/05/1999) αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ που μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και στη θέση του εξτρέμ. Την περσινή χρονιά συμπλήρωσε 23 συμμετοχές με την ομάδα Νέων και πέτυχε 7 τέρματα. O Κωνσταντίνος έχει και μία εμφάνιση με την Ανδρική ομάδα στην τελευταία αγωνιστική της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Ο Ι. Βασιλειάδης (12/11/1999) αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε 17 φορές με την ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα Κ-19 και πέτυχε 11 γκολ! Επίσης αγωνίστηκε στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ για 28'.

Ο Ν. Σπόλιαριτς (14/07/1999), αδελφός του Ματία, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε 22 φορές με την ομάδα Νέων καταφέρνοντας να πετύχει 4 τέρματα. Στα αξιοσημείωτα είναι τα τρία γκολ που πετυχε σε τέσσερις συμμετοχές στον θεσμό του Κυπέλλου Νέων Κ-19.

Τέλος, ο μικρότερος των τεσσάρων νέων επαγγελματιών, ο Μ. Γενεθλίου (11/01/2000) αγωνίζεται επίσης στη μεσαία γραμμή ωστόσο ο ρόλος του είναι πιο δημιουργικός από του Ντάνι. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 21 φορές πετυγχαίνοντας ένα γκολ.

Ο Απόλλωνας εύχεται ότι καλύτερο στην καριέρα των νεαρών ποδοσφαιριστών, να είναι υγιείς και με σκληρή δουλειά θα έρθουν και οι επιτυχίες με την ομάδα μας.