ΚΑΡΓΑΣ στο kerkida: "Είναι 50-50 με Απόλλωνα" (Τι είπε για Μαραντόνα)

Ο Απόλλωνας έχει ενώπιον του μια νέα πρόκληση, αυτή τη φορά απέναντι στη Ντιναμό Μπρεστ, για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον Γιάννη Κάργα, αμυντικό της Ντιναμό Μπρέστ, για τις διπλές αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα μας είπε ο Ελλαδίτης:

Για το τι γνωρίζει για τον Απόλλωνα: "Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Έχει πιο πολλές εμπειρίες από εμάς, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο όλα είναι 50-50. Αν δεν παίξεις μπάλα, δεν κερδίζεις. Αυτή είναι η άποψη μου. Ο Απόλλωνας νομίζω πως στηρίζεται στο σύνολο και αυτή θα είναι η δύναμή του".

Για το αν έχει τύχει να μιλήσουν με τον πρόεδρό τους, Ντιέγκο Μαραντόνα και αν τους έχει ζητήσει κάτι για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: "Έχουμε μιλήσει, πριν το ματς με τον Ατρόμητο. Δεν ξέραμε τότε ότι θα προκριθούμε γιατί κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι έτσι αυτά που είπαμε δεν ήταν για τον Απόλλωνα".

Για το αν είχε κάποια επικοινωνία με τον συμπατριώτη του, Φώτη Παπουλή, για το επικείμενο παιχνίδι: Όχι, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου".

Για το αν θεωρεί πως το κλίμα της Κύπρου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο πρώτο ματς: "Νομίζω πως θα παίξει ρόλο γιατί είναι αλλιώς να παίζεις για πρώτη φορά και άλλο να έχεις παίξει αρκετά παιχνίδια. Αλλά δεν είναι δικαιολογία. Και οι δυο ομάδες θα παίξουν στο ίδιο κλίμα".

Για το αν θεωρεί πως ο Απόλλωνας είναι το φαβορί για τη μεταξύ τους αναμέτρηση: "Δεν μ'αρέσει να λέω φαβορί. Όποιος παίξει μπάλα θα περάσει. Είδαμε και στο Παγκόσμιο Κύπελο μεγάλες ομάδες να μένουν εκτός από μικρές όπως η Γερμανία. Όλα αυτά νομίζω πως είναι λίγο υποθετικά. Για εμένα, θα ξαναπώ ότι κάθε αγώνας είναι 50-50. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να αυξήσεις τις πιθανότητές σου".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ