ΒΑΛΕ: "Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο να κάνει κάποιος κάρτα αλλά σέβομαι την γνώμη του κόσμου" (βίντεο)

Ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα για τον Μπρούνο Βάλε. Ο Πορτογάλος συμπλήρωσε 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ο Απόλλωνας πανηγύρισε μια άνετη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο www.kerkida.net...

Για τη μεγάλη νίκη: "Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε καλά, με τρεις βαθμούς. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με πέντε γκολ και παίξαμε πολύ καλά"

Για την αναμέτρηση με την Λάτσιο: "Είναι δύσκολα τα παιχνίδια στην Ευρώπη αλλά θα πάμε εκεί να παλέψουμε. Θα πάμε εκεί να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι μια ακόμα ευκαιρία να μάθουμε κάτι από αυτές τις μεγάλες ομάδες αλλά δεν πάμε εκεί απλά για να απολαύσουμε το παιχνίδι και το ταξίδι. Πάμε για να κάνουμε το καλύτερο"

Για τις 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα: "Είμαι χαρούμενος. Κοιτάζω πίσω και ο καιρός πέρασε γρήγορα... Ήρθα χθες και σήμερα έχω 200 παιχνίδια. Είναι φοβερό, νιώθω πολύ καλά"

Για τον στόχο του για την συνέχεια: "Ο στόχος μου είναι να παίξω το επόμενο παιχνίδι, πάντα αυτό λέω όταν με ρωτάει κάποιος"

Το μήνυμα του στον κόσμο: "Πρέπει να πω ευχαριστώ σε όλους. Στον κόσμο, στην διοίκηση, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες, τον προπονητή μου... Σε όλη την Κύπρο γιατί από την πρώτη μέρα νιώθω πολύ καλά και προσπαθώ να το επιστρέψω στο γήπεδο".

Για την αποχή των οργανωμένων: "Είναι πρόβλημα αλλά νομίζω δεν είναι κάτι ιδιαίτερο να κάνει κάποιος την κάρτα. Τους χρειαζόμαστε, είναι σημαντικό για εμάς και τον σύλλογο να έχουμε τον κόσμο και πρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση. Αλλά σέβομαι την γνώμη τους και γιατί δεν έρχονται στο γήπεδο".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ