Απόλλων… χωρίς πολλά πολλά

Ανεπηρέαστος, άνετος και επιβλητικός. Ο Απόλλωνας σκόρπισε την Πάφο στο Τσίρειο, μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα και στρέφει την προσοχή του προς... Europa League μεριά.

Η ομάδα του Σωφρόνη δεν χρειάστηκε να κάνει και τρομερές αλλαγές σε σχέση με αυτά που μας έδειχνε κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου. Ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, έκαναν αυτό που ήθελε ο προπονητής για να φτάσουν σε μια μεγάλη σε έκταση νίκη, αυτό που μας έδειξαν και πέρυσι...

Χωρίς πολλά - πολλά λοιπόν, οι γαλάζιοι έδειξαν την ποιότητα τους, έβγαλαν στην πράξη την ανωτερότητα τους σε σχέση με τον αντίπαλο και έδωσαν χαρά στον κόσμο. 

Από την άλλη ο προπονητής της ομάδας της Λεμεσού προτίμησε να δώσει μεγαλύτερη έμφαση με τις δηλώσεις του στην απουσία του κόσμου.

Γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι το υλικό που έχει στα χέρια του είναι εξαιρετικό. Ξέρει ωστόσο ότι η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο μπροστά σε μια γεμάτη Δυτική…  Μια Δυτική που δεν θύμιζε, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αυτό που είχε στο μυαλό του.