ΣΩΦΡΟΝΗΣ: "Πρόκληση τα παιχνίδια των ομίλων" (βίντεο)

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε το βράδυ στα ΜΜΕ για την αναμέτρηση με την Λάτσιο. Το www.kerkida.net ήταν στο "Stadio Olimpico"...

Αρχικά ο Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε: "Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που ακολούθησαν την αποστολή. Είναι μεγάλη επιτυχία για μας η 4η συμμετοχή στους ομίλους. Ευχόμαστε να κάνουμε καλή πορεία".

Έπειτα ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε την πρώτη του τοποθέτηση: "Μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να μπούμε στους ομίλους, είναι πρόκληση τα έξι παιχνίδια στον όμιλο μας. Είμαστε το αουτσάιντερ, πρέπει να κάνουμε τέλεια παιχνίδια για να κερδίσουμε κάτι στον όμιλο μας. Πρόκληση για τους παίκτες η διοργάνωση, μεγάλοι παίκτες δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη να παίξουν σε αυτή την διοργάνωση. Θα απολαύσουμε το ματς, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση".

Για πιθανό rotation της Λάτσιο: "Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μελετήσει όλους τους παίκτες της Λάτσιο".

Για το αν είναι πολύ πιο υψηλό το εμπόδιο της Λάτσιο σε σχέση με τη Βασιλεία: "Διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με τη Βασιλεία. Εδώ είναι αγώνας για τους ομίλους. Με Βασιλεία ήταν δύο ματς".

Ιταλός συνάδελφος ρώτησε αν μπορεί να αποκαλύψει την εντεκάδα: "Ρωτάτε τους δημοσιογράφους (γέλια)"

Από την πλευρά των παικτών ο Έκτορ Γιούστε ανέφερε: "Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Γιατί όχι, στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν".

Ερώτηση αν θα σκοράρει και στην Ιταλία: "Γιατί όχι! Θα προσπαθήσω να σκοράρω"

Επίσης ο κόουτς του Απόλλωνα ανέφερε...

"Έχουμε το δικό μας τρόπο λειτουργίας"

"Έχουμε κάποιους παίκτες που αγωνίστηκαν και το 2013. Άλλα δεδομένα τώρα, έχουμε πολύ καλό ρόστερ"

"Η Λάτσιο έχει το πιο υψηλό επίπεδο απ' όλες τις ομάδες στον όμιλο"

"Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να είμαστε πιο δυνατοί στο πρωτάθλημα"

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ