Ήττα με γενναία εμφάνιση στη Ρώμη (φώτος)

Ο Απόλλωνας έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος στο Ολίμπικο όμως γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Λάτσιο στην πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Το σκορ για τους Ιταλούς άνοιξε στο 14΄ο Λούις Αλμπέρτο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0. Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Σωφρόνης Αυγουστή προέβη σε διπλή αλλαγή βάζοντας στο γήπεδο τους Καραγιόλ και Μάρκοβιτς. Αργότερα μπήκε και ο Ζελάγια αντί του Περέιρα.

Οι κινήσεις αυτές, άλλαξαν το πρόσωπο του Απόλλωνα προς το καλύτερο. Οι γαλάζιοι ήταν καλύτεροι κατά διαστήματα από τους Ιταλούς δημιουργώντας ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Τελικά δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα έξι λεπτά πριν το τέλος με πέναλτι του Ιμόμπιλε όμως ο Ζελάγια στο 87΄βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα βάζοντας ξανά τον Απόλλωνα στο παιχνίδι όμως το 2-1 έμελλε να σφραγίσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο Ολίμπικο. 

Το www.kerkida.net ήταν στο Ολίμπικο... 

**Η ομάδα του Απόλλωνα πριν την σέντρα

Σέντρα στο ματς

1΄Πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο. Γύρισμα από τον Καϊσέδο στο ύψος της περιοχής, ο Μούρτζια  έπιασε το απευθείας σουτ όμως ο Βάλε έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. 

Ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο στο Ολίμπικο. Οι Ιταλοί μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Στα επόμενα λεπτά, ο Απόλλωνας προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα, όμως οι Λατσιάλοι έλεγξαν τον ρυθμό χωρίς ωστόσο να απειλήσουν σοβαρά. 

**ΚΛΙΚ στη ΦΩΤΟ για περισσότερες εικόνες από τους Φυγάδες στο Ολίμπικο

11΄Μία σέντρα από δεξιά του Μπάστα, δεν έφτασε σε Ιταλό ποδοσφαιριστή αφού η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του Απόλλωνα.

14΄ΓΚΟΛ για την Λάτσιο με τον Λούις Αλμπέρτο!

ΕΔΩ το ΓΚΟΛ

Ο Καϊσέδο άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Λούις Αλμπέρο, η μπάλα έφτασε ξανά στον δεύτερο ο οποίος με σουτ λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή, νίκησε τον Βάλε για το 1-0.

18΄Σουτ από τον Καϊσέδο, λίγο έξω από την περιοχή του Βάλε, η μπάλα λίγο έξω. 

19΄Πρώτο σουτ για τον Απόλλωνα από τον Περέιρα, δεν προβλημάτισε τον Προτο.

24΄Ο Καϊσέδο βρέθηκε σε θέση βολής εντός της περιοχής του Απόλλωνα όμως δεν κατάφερε να βρει όπως ήθελε την μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να φύγει πάνω από τα δοκάρια του Βάλε. 

**Ο Σωφρόνης Αυγουστή στο Ολίμπικο...

29΄Κεφαλιά από τον Μπάστος μετά από εκτέλεση φάουλ, έξω η μπάλα.

32΄Ο Απόλλωνας προσπάθησε να απειλήσει με τον Παπουλή. Ο Ελλαδίτης μπήκε στην περιοχή και από πλάγια έκανε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ.

35΄Ευκαιρία για την Λάτσιο με τον Μιλίνκοβιτς.

Ο άσος της Λάτσιο έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τον Βάλε να αποκρούει δύσκολα. 

36΄Προσπάθησε να βγει σε κόντρα επίθεση ο Απόλλωνας όμως δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Προτό. Ο Πέδρο ήταν αυτός που υπό πίεση προσπάθησε να στείλει προς την εστία του γκολκίπερ των Ιταλών όμως οι Ιταλοί αμυντικοί έκοψαν. 

45΄Η Λάτσιο κερδίσει κόρνερ. Ο Λούις Αλμπέρτο εκτέλεσε, όμως ο Γιούστε έδιωξε την μπάλα από τα καρέ του Βάλε. 

ΤΕΛΟΣ πρώτου μέρους

**Με διπλή αλλαγή ξεκινά το 2ο μέρος για τον Απόλλωνα. Εκτός πέρασαν οι Χάμπος και Μάγκλιτσα. Μέσα οι Καραγιόλ και Μάρκοβιτς. 

48΄Καλή φάση για τον Απόλλωνα με τον Περέιρα. Ο Αργεντινός εντός της περιοχής, έκανε το σουτ όμως ήταν άστοχος. Μπήκε δυνατά ο Απόλλωνας. 

60΄Λάθος από τον Βάλε, ο Μιλίνκοβιτς από πλάγια θέση εντός της περιοχής δεν βρήκε στόχο. 

61΄Διπλή αλλαγή για την Λάτσιο, μέσα οι Λέιβα και Ιμόμπιλε, πήραν τις θέσεις των Μπάντελι και  Λούις Αλμπέρτο

64΄Σουτ από τον Μάρκοβιτς, η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς και φεύγει σε κόρνερ.

67΄Μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Εκτέλεση φάουλ από τον Πέδρο, κεφαλιά του Παπουλή, η μπάλα λίγο έξω. 

71΄Νέα φάση για τον Απόλλωνα με τον Σκέμπρι. Η κεφαλιά του Μαλτέζου έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Προτό. 

**Πολύ καλύτερος από την Λάτσιο ο Απόλλωνας στο 2ο μέρος. 

**Ο Μπρούνο Βάλε δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του.

81΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μάρκοβιτς, η μπάλα λίγο έξω από την εστία του Προτό. 

83΄Πέναλτι για την Λάτσιο. Ο Καϊσέδο έπεσε στην περιοχή του Βάλε με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

84΄ΓΚΟΛ για την Λάτσιο, εύστοχος ο Ιμόμπιλε και 2-0 οι Ιταλοί. 

87΄ΓΚΟΛ ο Απόλλωνας, μειώνει με τον Ζελάγια! Ο Αργεντινός με δυνατό σουτ εντός της περιοχής νίκησε τον Προτό για το 2-1! 

89΄Σουτ από τον Ιμόμπιλε, πάνω από τα δοκάρια του Βάλε. 

90΄Μεγάλη φάση για την Λάτσιο με τον Λούλιτς. Πέρασε τον Βάλε ο άσος της Λάτσιο και σε κενή εστία έκανε πολύ αδύναμο πλασέ με αποτέλεσμα ο Γιούστε να κόψει πάνω στην γραμμή. 

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις. 

90+1΄Σουτ από τον Παπουλή έξω η μπάλα. 

90+3΄Σουτ από τον Πέδρο, έξω η μπάλα. 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Λάτσιο: Προτό, Μπάστα, Λουίς Αλμπέρτο (61΄Ιμόμπιλε) Ντουρμισί, Μπάστος, Καϊσέδο, Μιλίνκοβιτς (73΄Λούλιτς) Κάσερες, Μπάντελι (61΄Λέιβα) Μούρτζια 

Απόλλων: Bάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι, Χάμπος (46΄Μάρκοβιτς) Περέιρα (69΄Ζελάγια) Σκέμπρι, Παπουλής, Μαγκλίτσα (46΄Καραγιόλ) 

Κίτρινες: Μπάντελι, Μιλίνκοβιτς, Λέιβα/Γιούστε

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ