ΑΝΑΦΟΡΕΣ… για Παπουλή (Και για Βασιλείου)

Όπως ήταν φυσιολογικό, το πρώτο γκολ του Φώτη Παπουλή με το εθνόσημο στο στήθος δεν πέρασε απαρατήρητο από το φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα.

Ουκ ολίγες αναφορές στα σόσιαλ μίντια για τον 33χρονο μεσοεπιθετικό από τους Απολλωνίστες. Ο κόσμος των «γαλάζιων» χάρηκε ιδιαίτερα το γκολ του διεθνή άσου και εκφράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται, άλλωστε, για το αγαπημένο παιδί της εξέδρας και σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης του Απόλλωνα από το 2012. Παρόλο που δεν αγωνίζεται ως επιθετικός, αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα από τον καιρό που εντάχθηκε στην ομάδα.

Κόντρα στη Σλοβενία, ο Παπουλής σκόραρε για 6η φορά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Απέναντι στην ίδια ομάδα, στο ΓΣΠ, είχε συμμετοχή στο νικητήριο γκολ ο Χάμπος Κυριάκου (σ.σ μετά από δική του εκτέλεση φάουλ προήλθε το αυτογκόλ).

Στο χθεσινό ματς της Εθνικής μας ομάδας, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιώργος Βασιλείου (σ.σ από πλευράς παικτών του Απόλλωνα).

Ο 34χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν προς ικανοποίηση όλων στο στρατόπεδο των «γαλάζιων» και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Σε κάθε παιχνίδι εισπράττει το χειροκρότημα του κόσμου.