STEFFEN FREUND/"Ευχαριστώ τον Σωφρόνη-Θα είναι δύσκολο για την Άιντραχτ" (Βίντεο)

Το Γερμανικό κανάλι RTL Nitro TV ταξίδεψε στην Κύπρο για να παρακολουθήσει την προπόνηση αλλά και τον αγώνα του Απόλλωνα απέναντι στον Ερμή για να "γνωρίσει" στους Γερμανούς τηλεθεατές την Λεμεσιανή ομάδα.

Ο συνάδελφος Γερμανός δημοσιογράφος, Steffen Freund μοιράζεται στο Kerkida.net τις εντυπώσεις του από την εμπειρία στη Λεμεσό και την "γεύση" που πήρε παρακολουθώντας τον Απόλλωνα.

Ο Freund τονίζει πως η Γερμανική ομάδα θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα ενώ τέλος ευχαρίστησε τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές για τις συνεντεύξεις. 

Αναλυτικά:

«Τελειώσαμε την αποστολή μας από το RTL Nitro TV.  Είδαμε τον Απόλλωνα σήμερα απέναντι στον Ερμή, το 5-0 πιστεύω άξιζε στον Απόλλωνα που είχε καλή απόδοση, σίγουρα η κόκκινη βοήθησε.

Συνολικά όμως είχε τη κατοχή και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Έχει καλή πιθανότητα να κερδίσει το πρωτάθλημα. Χθες παρακολουθήσαμε την προπόνηση της ομάδας, είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευχαριστώ την ομάδα και τον Σωφρόνη Αυγουστή που ήμασταν εκεί και είχαμε επαφές με τους ποδοσφαιριστές.

Δείξαμε σε όλους τους Γερμανούς και σίγουρα έμαθαν πολλά. Την Πέμπτη θα δουν αρκετοί τον αγώνα. Πλέον αυτή η ομάδα (εννοεί τον Απόλλωνα) δεν είναι μικρή και το έδειξε με την Μαρσέιγ και τη Λάτσιο. Θα είναι δύσκολο για την Άιντραχτ»

Το βίντεο των δηλώσεων του Γερμανού συνάδελφου: