ΖΕΛΑΓΙΑ στο KERKIDA: "Σημαντικό το μηδέν/Δύσκολο με ΑΪΝΤΡΑΧΤ όμως…" (βίντεο)

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μίλησε ο Εμίλιο Ζελάγια μετά τη νίκη επί του Ερμή με 5-0 στο Τσίρειο…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αργεντίνος στράικερ για την 5η συνεχόμενη νίκη του Απόλλωνα αλλά και το σπουδαίο ματς της Πέμπτης με την Άιντραχτ.

Αρχικά… “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά, βρήκαμε το γκολ γρήγορα. Μετά το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα το παιχνίδι άλλαξε για εμάς εντελώς. Κάναμε εξαιρετική δουλειά κρατώντας το ρυθμό μας μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σκοράραμε πέντε γκολ και το πιο σημαντικό είναι πως κρατήσαμε το μηδέν στα μετόπισθεν. Είναι σημαντικό τόσο για την ομάδα όσο και για τον Μπρούνο. Είμαστε χαρούμενοι και προχωράμε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε για το Γιουρόπα Λιγκ”.

Για την Άιντραχτ… “Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θα πάμε σε ένα πανέμορφο γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα, με πολλούς φιλάθλους. Ξέρουμε τις δυσκολίες όμως όπως πάντα έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Πιστεύουμε πως αν ανεβάσουμε το επίπεδο μας στο μέγιστο δυνατό, μπορούμε να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος. Ελπίζω εκείνη τη μέρα οι προσπάθειες μας να ευοδώσουν”.

Για το ξεκίνημα με το πέντε στα πέντε… “Είναι πολύ καλό που ξεκινήσαμε έτσι, γιατί παίζουμε και στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως παρόλα αυτά κάνουμε αυτό που πρέπει στο πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό για εμάς να κρατάμε το επίπεδό μας και στις δύο διοργανώσεις. Ξέρουμε πως στο Γιουρόπα Λιγκ είναι δύσκολο. Προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας, όμως ο στόχος μας όπως πάντα είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

Για τον κόσμο… “Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη γιατί νιώθουμε φανταστικά μαζί τους. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε χαρές στην ομάδα”.