"Να μην υποτιμήσουμε τον Απόλλωνα-Δεν παίζουμε μόνοι μας"

Ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ Bruno Hübner παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα και την επιλογή αγοράς του Luka Jovic.

"Περιμένω το ίδιο με τη Λάτσιο. Θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Europa League. Εκεί είναι η προσοχή μας. Το 7-1 κόντρα στη Fortuna Dusseldorf  πέρασε και τώρα η συγκέντρωση είναι στον αγώνα της Πέμπτης. Ο Απόλλωνας  είναι μια έμπειρη ομάδα που έπαιξε και πέρσι στου ομίλους. Θα έρθουν για το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Νομίζω ότι καλό είναι να μην υποτιμήσουμε τον Απόλλωνα".

Για το αν θα είναι το πιο δύσκολο ματς, επειδή πρέπει να κερδίσει η Άιντραχτ: "Ναι έτσι είναι. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Θέλουμε να κερδίσουμε, να τερματίσουμε στην 1η θέση του ομίλου".

Για τον Luka Jovic: "Η εξέλιξή του είναι εντυπωσιακή. Όσον αφορά την επιλογή αγοράς, έχουμε ακόμα λίγο χρόνο. Έχουμε κάνει τη σύμβαση με τη Μπενφίκα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τον αγοράσουμε. Τότε. Είχαμε μεγάλη πίστη στον παίκτη, γι΄ αυτό τον πήραμε 2 χρόνια δανεικό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Έχουμε την επιλογή, θα γίνει παίκτης του Eintracht Frankfurt".