Το… είπε ο Σωφρόνης

Η ήττα από την Ανόρθωση ανήκει στο παρελθόν. Στον Απόλλωνα κοιτάζουν την επόμενη μέρα ή μάλλον τις επόμενες μέρες μιας κι΄αυτές είναι πολύ σημαντικές. Άιντραχτ και… ΑΕΛ. 

Οι γαλάζιοι φιλοξενούν τους Γερμανούς πριν επιστρέψουν στην Λεμεσό για να παίξουν με την συμπολίτισσα. Η αναμέτρηση με την ΑΕΛ είναι ο μεγάλος στόχος του Απόλλωνα. Αυτό είπε και ο προπονητής στη διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι με την Κυρία. 

Δυο συνεχόμενες απώλειες στο πρωτάθλημα είναι πολλές για τον φετινό Απόλλωνα. Αυτό είναι γεγονός. Ο μεγάλος στόχος του Απόλλωνα είναι το πρωτάθλημα επομένως το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία. 

Σαφέστατα και το ματς με τους Γερμανούς δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφορο. Ο Απόλλωνας θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα.