Το πίστεψε, πάλεψε αλλά... ήταν αργά (Φώτος)

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλωνας απέναντι στην αποτελεσματική Άιντραχτ. Η Γερμανική ομάδα με μια ουσιαστική εμφάνιση «πέρασε» από το ΓΣΠ με το 2-3. Προσπάθησε ο Απόλλωνας που είχε τις στιγμές του αλλά δεν κατάφερε να φθάσει στην μεγάλη ανατροπή. Τέταρτο γκολ του Ζελάγια στον όμιλο, μετά τις Λάτσιο, Μαρσέιγ σκόραρε και απέναντι στην Άιντραχτ (δις). Αποβλήθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή, «ανέβασε» στροφές μετά το γκολ του Ζελάγια ο Απόλλωνας και μείωσε ακόμη περισσότερο στο τέλος με πέναλτι του Αργεντινού. Αποκλεισμός για Απόλλωνα και Μαρσέιγ, στον επόμενο γύρο Άιντραχτ και Λάτσιο που θα "παλέψουν" για την πρωτιά. Το Kerkida.net ήταν στο ΓΣΠ και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν.

- Έναρξη στο παιχνίδι

- 6' Δυνατό φάουλ το Εντίγκα στον Μάγκλιτσα. Στο έδαφος ο Κροάτης. 

- 7' Νέο φάουλ κερδίζει ο Μάγκλιτσα από τον Φερνάντες. Σε καλό σημείο. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χάμπο, η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τραπ. Κόρνερ για τον Απόλλωνα. Μαζεύει εύκολα ο Γερμανός κίπερ.

- 11' Λάθος από την άμυνα του Απόλλωνα, η Άιντραχτ απείλησε με τον Στεντέρα, το σουτ που επιχείρησε ο ποδοσφαιριστής των Γερμανών κατέληξε σε κόρνερ.

- 14' Γέμισμα του Βίλεμς από τα αριστερά, στην αγκαλιά του Κίσσα η μπάλα.

- 15' Σουτ του Στεντέρα μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ. Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.

- 16' ΓΚΟΛ για την Άιντραχτ με τον Γιόβιτς να ανοίγει το σκορ! Με το αριστερό ο Σέρβος νίκησε τον Κίσσα. Ένας συνδυασμός Βίλεμς-Γιόβιτς, ο σκόρερ μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Τάσο Κίσσα.

- 23' Απείλησε ο Απόλλωνας με τον Σκέμπρι. Ο Μάγκλιτσα πίεσε τους αμυνόμενους της Άιντραχτ, υπήρξε ένα μπέρδεμα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Βασιλείου ο οποίος έκανε τη σέντρα σουτ, αλλά ο Σκέμπρι δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας έτσι ώστε να σκοράρει.

- 27' Πατάει καλύτερα ο Απόλλωνας στα τελευταία λεπτά.

- 32' Ο Ρομπέρζ σταματάει τον Αλέρ που μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε να σκοράρει.

- 36' Ένταση κοντά στον πάγκο του Απόλλωνα με πρωταγωνιστές Στεντέρα και Αυγουστή. Ο ρεφ αποβάλλει τον προπονητή του Απόλλωνα και κιτρινίζει τον Στεντέρα. Ο ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ κρατούσε την μπάλα, ο κόουτς της Λεμεσιανής ομάδας πήγε να την πάρει με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

- 43' Μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα με τον Μάγκλιτσα. Ο Κροάτης επιθετικός μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να πλασάρει όπως ήθελε και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

Ημίχρονο

Έναρξη Β' ημιχρόνου

- 48' Σπουδαία ευκαιρία χάνει ο Γιόβιτς. Ο Σέρβος μπροστά από την εστία του Απόλλωνα έκανε το σουτ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κίσσα.

- 54' ΓΚΟΛ για την Άιντραχτ, με τον Αλέρ το 0-2. Ο Γκατσίνοβιτς από τα αριστερά έκανε το γέμισμα και ο σκόρερ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα.

- 57' ΓΚΟΛ για την Άιντραχτ και 0-3. Με σουτ του Γκατσίνοβιτς, η Γερμανική ομάδα σημειώνει και τρίτο γκολ.

- 60' Χαμένη ευκαιρία για να μειώσει ο Απόλλωνας με τον Σαρδινέρο. Ο Ισπανός σε θέση βολής στην περιοχή, προτίμησε την πάσα παρά το σουτ και χάθηκε η προϋπόθεση.

- 71' ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα με τον Ζελάγια. Ο Απόλλωνας μειώνει σε 1-3. Φάουλ του Πέδρο, κεφαλιά του Αργεντινού που στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Τραπ. Τρίτο γκολ για τον Ζελάγια στο όμιλο με Λάτσιο, Μαρσέιγ και τώρα Άιντραχτ.

- 75' Μακρινό σουτ του Μάρκοβιτς υποχρεώνει τον Τραπ σε ασταθή απόκρουση. 

- 78' Σουτ του Στεντέρα πάνω από τα δοκάρια του Κίσσα η μπάλα.

- 80' Κεφαλιά του Φαουπάλα, η μπάλα μόλις δίπλα από το δοκάρι του Τραπ.

- 81' Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη για τον Στεντέρα.

- 89' "Αγγίζει" και δεύτερο γκολ ο Απόλλωνας με τον Ζελάγια, μεγάλη απόκρουση ο Τραπ.

- 90+3 ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Απόλλωνα που κέρδισε ο Σαρδινέρο μετά από τράβηγμα του Βίλεμς. ΓΚΟΛ ο Ζελάγια το 2-3!

ΤΕΛΟΣ

Εντεκάδες:

Aπόλλωνας: Κίσσας, Ρομπέρζ, Ουεντραόγκο, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Στυλιανού, Χάμπος, Βασιλείου (Πέδρο 60'), Σκέμπρι (Φαουπάλα 67'), Μάγκλιτσα (Ζελάγια 46'), Σαρδινέρο.

Στον πάγκo: Βάλε, Περέιρα, Παπουλής, Σπόλιαριτς

Άιντραχτ: Trapp, N'Dicka, Fernandes (De Guzman 77'), Jovic (Muller 85'), Haller (Rebic 66'), Gacinovic, Willems, Abraham, Hasebe, Stendera, Da Costa

Στον πάγκο: Ronnow,  Kostic, Russ,Twatha

Μαζί μας η Bet On Alfa και το University of Nicosia!