ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επίτευγμα για Βάλε!

Στα έξι χρόνια παρουσίας του στον Απόλλωνα, ο Μπρούνο Βάλε κατέχει ένα εντυπωσιακό σερί αποκρούσεων πέναλτι κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς όταν στήνεται κάτω από τα γκολποστ στα Λεμεσιανά ντέρμπι... δηλώνει ανίκητος!

Συγκεκριμένα η αρχή ήταν το 2013. Παιχνίδι τελικού κυπέλλου! Η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι στο 84΄ σε ανατροπή του Σακέτι από τον Χαμτανί. Ο Βάλε όμως "ψάρεψε" τον Βουό και απόκρουσε το πέναλτι σώζοντας τον κίνδυνο για την ομάδα του και παράλληλα χαρίζοντας τον τίτλο αφού ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη με 2-1! 

Η συνέχεια ήταν το 2017. Το σκόρ ήταν στο 1-1 μέχρι το 93ο λεπτό. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ζελάγια ανατρέπει τον Αβραάμ, ο Νικολαϊδης θα σφυρίξει πέναλτι, όμως ο Αρουαμπαρένα δεν θα καταφέρει να νικήσει τον Βάλε, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Ισπανού και έμεινε ανίκητος για ακόμα μια φορά!

Και τέλος στο πιο πρόσφατο ντέρμπι... Με εκτελεστή τον Άλεξ ντα Σίλβα, αυτή τη φορά, με τον Βάλε να λέει όχι, τόσο στην εκτέλεση του πέναλτι όσο και στην προβολή του από κοντά, κρατώντας ανέπαφη την εστία του! 

*Σημαντικό στατιστικό είναι ότι και στις 3 φορές που ο Βάλε είπε ΟΧΙ στους αντιπάλους, η ομάδα του δεν ηττήθηκε.