ΕΞΕΛΙΞΗ με Σκέμπρι

Με γραπτή του δήλωση ο Αντρέ Σκέμπρι ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η θητεία του στην Εθνική ομάδα της Μάλτας και είναι ώρα για να δοθούν ευκαιρίες στους πιο νεαρούς. Μια σπουδαία καριέρα για τον 32χρονο επιθετικό του Απόλλωνα με 92 συμμετοχές!

Ο Σκέμπρι ανακοίνωσε στα social media πως οι επόμενοι δυο αγώνες για το UEFA Nations League θα είναι και οι τελευταίοι με το εθνόσημο.

Αναλυτικά:

"Μετά από αρκετή σκέψη, έχω αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να αποσυρθώ από τις υποχρεώσεις της Εθνικής μου ομάδας μετά από τα επόμενα δύο παιχνίδια στην έδρα μας με  Κόσοβο και Νήσους Φερόε.

Με πάνω από δύο δεκαετίες στην εθνική ομάδα, θεωρώ ότι είναι καιρός να παραμείνω στην άκρη και να αφήσουμε τους νεαρούς παίκτες να περάσουν μπροστά. Νιώθω πολύ θετικός για τα νέα πρόσωπα που έρχονται. 

Σε ηλικία 32 ετών βρίσκομαι επίσης ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος της καριέρας μου. Η επίτευξη του ρυθμού δεν είναι εύκολη όταν παίζεις στο εξωτερικό και πρέπει να επικεντρωθώ στη φυσική και ψυχική προετοιμασία για αυτές τις προκλήσεις.

Το θεωρώ ως μεγάλη τιμή και προνόμιο που εκπροσωπούσα τη χώρα μου σε κάθε επίπεδο από τα U-14 προς τα πάνω. Πάντα ήμουν πολύ περήφανος που φορούσα την φανέλα της Μάλτας. Οι ειλικρινείς ευχές μου πηγαίνουν στον προπονητή Ray Farrugia και όλους τους παίκτες για ένα καλύτερο μέλλον.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη μου την οικογένεια, τους υποστηρικτές, τους προπονητές, το τεχνικό προσωπικό, τους παίκτες, τον σύλλογο και όλους τους διαχειριστές των συλλόγων που δούλεψα μαζί. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι πράγματι".