Ήθελε ξέσπασμα… φάνηκε με τους τρεις

Ισοπαλία με τη Δόξα και ήττα από την Ανόρθωση… Πέντε χαμένοι βαθμοί ήταν αρκετοί για τον Απόλλωνα. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ απόκτησε με τα δεδομένα των προηγούμενων αγωνιστικών, μεγάλη σημασία για την ομάδα του Σωφρόνη η οποία έκανε το καθήκον της, επικράτησε της συμπολίτισσας και έβαλε ξανά το τρένο στις… ράγες. 

Τα ξεσπάσματα των ποδοσφαιριστών που βρήκαν δίκτυα στον αγώνα που έγινε στο Τσίρειο… χαρακτηριστικά. Ζελάγια, Βασιλείου και Φακούντο ήταν οι παίκτες που υπέγραψαν τον θρίαμβο του Απόλλωνα ο οποίος μαζί με τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε και τα υπόλοιπα που χαρίζει ένα τέτοιο αποτέλεσμα με την ΑΕΛ, την ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. 

Επόμενο παιχνίδι με την Αλκή. Στον Απόλλωνα ήθελαν να πάνε στη διακοπή με μια σημαντική νίκη πριν συνεχιστεί το πρωτάθλημα και φιλοξενήσουν σ΄ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι την Αλκή. Ο στόχος είναι φυσικά να κερδηθεί και το ματς με την ομάδα της Λάρνακας μιας και ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. 

Ο Σωφρόνης έχει αρκετές μέρες να δουλέψει αυτά που χρήζουν βελτίωσης προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πιο ξεκούραστη και πιο δυνατή για τη δύσκολη συνέχεια. Ο δρόμος είναι μεγάλος στο πρωτάθλημα, αυτό το τονίζουν συνεχώς στο Κολόσσι.