Αλκή, Lazio και ΑΠΟΕΛ

Η διακοπή βρήκε τον Απόλλωνα σε πολύ καλή κατάσταση. Η επιβλητική εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΛ που συνδυάστηκε με άνετη επικράτηση, έφτιαξε εκ νέου το κλίμα στις τάξεις των «γαλάζιων», αφού είχαν προηγηθεί οι βαθμολογικές απώλειες με Δόξα και Ανόρθωση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή επιβράβευσε με τριήμερο ρεπό τους παίκτες και αύριο Δευτέρα τους περιμένει στο Κολόσσι, ώστε να αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αλκή. Ισχυρό φαβορί οι «γαλάζιοι» στο Τσίρειο, αλλά μόνο με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία θα επιτευχθεί ο στόχος.

Μετά την Αλκή, ακολουθούν δύο υψηλά εμπόδια στο ΓΣΠ. Τη μεθεπόμενη Πέμπτη, ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει τη Λάτσιο (29/11) στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και λίγα 24ωρα αργότερα, ημέρα Δευτέρα (3/12), θα αναμετρηθεί με το ΑΠΟΕΛ στο ίδιο γήπεδο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρεστίζ και οικονομικά κίνητρα στην… εξίσωση κόντρα στη Λάτσιο, τεράστιο το βαθμολογικό κίνητρο σε κάθε αγώνα για το πρωτάθλημα, ειδικά όταν είναι ντέρμπι. 

Το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά στο… βάθος γίνονται διάφορες σκέψεις και για τους επόμενους αγώνες.