Ο Απόλλωνας έδειξε... διπλή αντίδραση

Κάποιος που δεν είδε το ντέρμπι, θα νομίσει ότι παρουσίασε εικόνα αποσύνθεσης ο Απόλλωνας στο ΓΣΠ βλέποντας το τελικό σκορ.

Όμως δεν είναι αυτή η αλήθεια. Μέχρι να δεχθεί το τέταρτο γκολ το πάλεψε η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα όμως δεν τα κατάφερε.

Ο Απόλλωνας έβγαλε... διπλή αντίδραση στο ΓΣΠ αφού δεν επηρεάστηκε ούτε από το γρήγορο 1-0 του ΑΠΟΕΛ, ούτε από το δεύτερο γκολ και την αποβολή. Μετά το 1-0 κράτησε μπάλα και έψαξε την ισοφάριση ενώ μετά το 2-0, μείωσε νωρίς και ξαναμπήκε στο ματς.

Το παιχνίδι στράβωσε και τρίτη φορά στο πρώτο ημίχρονο αφού αμέσως μετά το 2-1, το ΑΠΟΕΛ σκόραρε ξανά.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Απόλλωνας προσπάθησε για ακόμα ένα γκολ, είχε 1-2 καλές στιγμές αλλά έμεινε μέχρι εκεί.

Το "θετικό" είναι πως αυτή η βαριά ήττα ήρθε πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας παραμένει σε τροχιά κορυφής αφού έχει αγώνα λιγότερο. Φτάνει να περάσει νικηφόρα από το Παραλίμνι, ώστε άμεσα να γυρίσει σελίδα.

Από κει και πέρα, θεωρείται δεδομένο ότι ο Απόλλωνας θα καταγγείλει τον Βασίλη Δημητρίου. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη θα ζητήσει να μην ξανά σφυρίξει αγώνα της ομάδας ο συγκεκριμένος ρεφ. Σκέψεις για καταγγελία γίνονται και για τον πρώτο βοηθό Χαράλαμπο Γεωργίου.