ΛΥΣΕΙΣ στις απουσίες για το "Τάσος Μάρκου"

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πέρασε το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Χάθηκαν τρεις βαθμοί και τίποτα περισσότερο. Αυτό είναι το μήνυμα που πέρασε στους παίκτες ο Σωφρόνης Αυγουστή. 

Όπως κυλούσε το παιχνίδι, ήταν επικίνδυνο να… ξεφύγει αν δεν γινόταν το 3-2, όπως και έγινε. Ο Απόλλωνας ακόμη και με 10 παίκτες, προσπάθησε για το... come back. Ίσως, κάποιος άλλος στη θέση του προπονητή των «γαλάζιων» να έδινε έμφαση στο μεσοαμυντικό κομμάτι μετά το 3-1, αλλά ο Σωφρόνης θέλει να κυνηγάει πάντα το καλύτερο, χωρίς να… περιμένει τον αντίπαλο.

Ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την ΕΝΠ, το τεχνικό τιμ έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό απουσίες. Τιμωρημένοι οι Βάλε, Παπουλής, Μάγκλιτσα, τραυματίες οι Μπρου, Γιούστε, Ζελάγια ενώ θέλει ακόμη λίγο χρόνο ο Καραγιόλ για να είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Κίσσας θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ τα… κενά στην επίθεση αναμένεται ότι θα τα καλύψουν οι Σκέμπρι και Φαουπάλα, με τους Σαρδινέρο και Περέιρα να τους πλαισιώνουν.

Πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Απόλλωνα, απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε την ΑΕΚ πριν από λίγες μέρες έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της. Ο στόχος, όμως, δεν αλλάζει. Νίκη και μόνο νίκη στο «Τάσος Μάρκου».