Τα ΤΡΙΑ στοιχεία που... μεγαλώνουν την σημασία

Δύσκολη έξοδος αλλά ένας και μοναδικός ο στόχος για τον Απόλλωνα…

Η Λεμεσιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα στο «Τάσος Μάρκου» την Ένωση και προερχόμενη από την βαριά ήττα με 5-1 στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, θέλει πάση θυσία να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αντίπαλος του Απόλλωνα δεν θα είναι μόνο η ανεβασμένη ΕΝΠ και η κακή ψυχολογία, αλλά και οι σημαντικές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή. Και όλα μαζί τα πιο πάνω, καθιστούν επιτακτική ανάγκη το πρώτο γκολ…

Θα είναι ιδανικό για τους «γαλάζιους» να μπορέσουν να σκοράρουν πρώτοι, αν είναι δυνατόν και νωρίς για να αντιστρέψουν το κλίμα, να ανέβει η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και κατ’ επέκταση να στείλει την πίεση στην απέναντι ομάδα η οποία παίζοντας στην έδρα της θα είναι αναγκασμένη να βγει μπροστά και να κυνηγήσει την ισοφάριση και το βαθμολογικό όφελος.

Ωστόσο, αν ο Απόλλωνας βρεθεί πίσω στο σκορ, τότε το πράγμα θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο αφού και οι επιλογές στον πάγκο δεν θα είναι πολλές για να μπορεί ο Σωφρόνης να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, όπως το έχει πράξει πολλάκις στο παρελθόν.