ΓΚΑΡΣΙΑ: "Πρέπει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα/Είναι ντροπή..."

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία όσων είπε στη δημοσιογραφική διάσκεψη πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία καθώς και ο ποδοσφαιριστής των Γάλλων, Μαξίμ Λόπεζ. 

Γκαρσία: “Πρέπει να χτίσουμε μια νέα δυναμική. Πρέπει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα. Ο Ρολάντο έχει ένα πρόβλημα, το ίδιο και ο Μήτρογλου. Είναι ένας ειδικός αγώνας, χωρίς πίεση γιατί δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Θέλουμε όμως να ξεκινήσουμε κάτι νέο και πρέπει να το πάρουμε πολύ σοβαρά το ματς. Δουλέψαμε πάρα πολύ”

Το περιμένουν… άδειο με Απόλλων

Για το γεγονός ότι δεν θα έχει αρκετό κόσμο στις εξέδρες του Βελοντρόμ: “Είναι ντροπή αλλά κατανοητό. Είναι ένας αγώνας χωρίς ενδιαφέρον και καταλαβαίνουμε ότι θα έχουμε λίγο κόσμο. Πρέπει όμως να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα χρειαστούμε τον κόσμο και την Κυριακή απέναντι στην Μπορντό” 

Μαξίμ Λόπεζ: “Ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι σημαντικός. Είναι θέμα τιμής… Πρέπει να είμαστε περήφανοι. Εάν χάσουμε θα είναι απαράδεκτο με δεδομένο ότι πέρυσι φτάσαμε στον τελικό. Στην ομάδα το ξέρουμε ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε την φετινή ευρωπαϊκή σεζόν με νίκη. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά σε μια νέα αρχή που προσπαθούμε να κάνουμε” 

Μαζί μας η Bet On Alfa και το University of Nicosia!