ΣΩΦΡΟΝΗΣ: "Ίσως να είναι μια προετοιμασία για το Champions League"

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στα ΜΜΕ για το αυριανό παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Μαζί του και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Το www.kerkida.net ήταν στην αίθουσα διασκέψεων του Stade Vélodrome.

Αρχικά ο Φανούριος Κωνσταντίνου σχολίασε: "Ένα μακρύ οδοιπορικό φτάνει στο τέλος του εδώ στο Βελοντρόμ. Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους που ήταν μαζί μας σε όλα τα ταξίδια, από το Άλιτους μέχρι σήμερα".

ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ

"Κι εγώ σας ευχαριστώ για αυτό το ταξίδι που κάναμε. Δεν είναι λίγα 14 παιχνίδια στην Ευρώπη. Οφείλεται στους παίκτες. Δύσκολο το αυριανό παιχνίδι, στόχος να κλείσουμε με θετικό αποτέλεσμα".

"Εύχομαι να τα καταφέρουμε και τη νέα σεζόν να παίξουμε στο πιο υψηλό επίπεδο"

"Αν μας χαμογελούσε η κλήρωση μπορούσαμε για κάτι περισσότερο. Πέσαμε με μεγαθήρια. Ίσως να ήταν μια καλή προετοιμασία ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ αν τα καταφέρουμε"

"Λόγω των πολλών απουσιών δεν θα είναι δύσκολο για εσάς (σ.σ. δημοσιογράφους) να μαντέψετε την ενδεκάδα"

"Περιμένουμε όλους τους τραυματίες. Κάποιοι ίσως επιστρέψουν από τον επόμενο αγώνα"

"Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έλειπαν για μεγάλο διάστημα ίσως να αποτελέσουν τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Θα το δείτε ότι είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές".

Μετά από ερώτηση αν θα διέλεγε νίκη επί της Μαρσέιγ ή επί της ΑΕΚ: "Θα διάλεγα και τα δύο. Νίκη με Μαρσέιγ και νίκη με ΑΕΚ".

ΒΑΛΕΝΤΙΝ ΡΟΜΠΕΡΖ

"Θα είναι μια καλή εμπειρία για μας. Δυστυχώς δεν θα έχουμε... πίεση για αποτέλεσμα, αλλά θα τα δώσουμε όλα".

"Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, όποιος και να ήταν ο αντίπαλος δεν θα το βλέπαμε διαφορετικά. Δεν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε γαλλική ομάδα".

"Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά αν με ρωτάτε θεωρώ ότι ο αγώνας της Δευτέρας είναι ακόμη πιο σημαντικός"

Μαζί μας η Bet On Alfa και το University of Nicosia!