Aναγνώριση προσφοράς... (φώτος)

Η διοίκηση του Απόλλωνα παρέθεσε γεύμα στους εκπροσώπους των χορηγών εταιρειών που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στην Γαλλία... Οι γαλάζιοι δεν ξεχνούν ποτέ τα στηρίγματά τους.

Η ενημέρωση:

Τους εκπροσώπους των χορηγών εταιρειών που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας μας στην Γαλλία για τον αποψινό ευρωπαϊκό αγώνα με την Μαρσέιγ, δεξιώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/12) σε γνωστό εστιατόριο της πόλης της Μασσαλίας η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο.

Τον Μεγάλο Χορηγό της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 Εταιρεία Stoiximan εκπροσώπησαν οι κ. Άγγελος Χοντουλιδης Country Manager Stoiximan και ο κ.Κώστας Ντάλτας Γενικός Διευθυντής Red Wolf.

Την χορηγό Εταιρεία Gree εκπροσώπησαν οι κ. Χριστός Πιττακας - Διευθυντής δραστηριοτήτων της Gree Κύπρου και ο Γιώργος Χαραλαμπους G&T Klimastar LTD, αντιπρόσωπος GREE Λεμεσου.

Την Εταιρεία Αθλητικού Υλικού PUMA εκπροσώπησαν οι κ.Πάρης Χριστοφίδης Sales Department και ο κ.Πέτρος Χαραλάμπους Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας.

Την Ποδοσφαιρική Εταιρεία του Απόλλωνα εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Παπαγιάννης, η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ. Κούλλα Σταυρινίδου, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Φανούριος Κωνσταντίνου και ο Υπεύθυνος Ασφαλεία κ. Γιώργος Γιάγκου.

Το πρωί της Πέμπτης (13/12) οι Εκπρόσωποι των Χορηγών Εταιρειών συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της εταιρείας Απολλων Ποδόσφαιρο κ.Κούλλα Σταυρινίδου επισκέφθηκαν μνημεία και αξιοθέατα της ιστορικής πόλης της Μασσαλίας.

Μαζί μας η Bet On Alfa και το University of Nicosia!