(ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΩΝΑ) Ιστορία... στο "Βελοντρόμ"

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας στο «Βελοντρόμ» απέναντι στη Μαρσέιγ. Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα, έβαλε στο ταμείο του 570 χιλιάρικα και έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που κερδίζει μέσα στη Γαλλία.

Αυτό που σημειώσαμε στο σχόλιο για το πρώτο ημίχρονο ότι θα μπορούσε και 3ο γκολ, ήρθε στο 56΄ με γκολάρα του Στυλιανού. Από κει και πέρα, ο Απόλλωνας έκανε σωστή διαχείριση.

Εξαιρετικά στημένος ο Απόλλωνας από το πρώτο λεπτό και μέχρι το φινάλε όλοι όσοι αγωνίστηκαν έγραψαν υψηλό βαθμό και δεν φάνηκαν οι πολλές και σημαντικές απουσίες.

Το σχόλιo μας στο πρώτο ημίχρονο

Μπήκε με... αέρα και τουπέ  στο "Βελοντρόμ" η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Κυκλοφορία μπάλας, επιθετικό ποδόσφαιρο και άψογη τακτική.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο αγώνας για τον Απόλλωνα. Γκολ στο 8' και με 10 η Μαρσέιγ. Μολονότι η γηπεδούχος ομάδα απάντησε τρία λεπτά αργότερα, οι "γαλάζιοι" δεν επηρεάστηκαν. Συνέχισαν σε πολύ καλούς ρυθμούς και αφού είχαν ευκαιρία και προϋποθέσεις για το 1-2, αυτό έγινε στο 30' ξανά με τον Μάγκλιτσα.

Μπορούσε και για 3ο γκολ ο Απόλλωνας, αισθάνθηκε πίεση από τη Μαρσέιγ στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά αν συνεχίσει έτσι η ομάδα του Σωφρόνη θα πανηγυρίσει ιστορικό... διπλό και θα βάλει στο ταμείο 570 χιλιάρικα!

Μαζί μας η Bet On Alfa και το University of Nicosia!