GARCIA: "Άδικη η αποβολή-Απίστευτο το 3ο γκολ του Απόλλωνα"

Ο Rudi Garcia δέχεται τα… πυρά από τον γαλλικό Τύπο και τον κόσμο της Μαρσέιγ για την απογοητευτική πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου. Η εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα, χειροτέρεψε το κλίμα στην ομάδα.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Απόλλωνα, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, σημειώνοντας πως αν υπήρχε το VAR δεν θα έμενε με 10 παίκτες η ομάδα του. Εξέφρασε το θαυμασμό του για το υπέροχο γκολ του Μάριου Στυλιανού.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μαρσέιγ:

«Καταφέραμε να ισορροπήσουμε τον αγώνα με δέκα παίκτες, απαντήσαμε γρήγορα στο γκολ που δεχθήκαμε. Παίξαμε περισσότερα από 85 λεπτά με δέκα παίκτες. Ήταν άδικη η αποβολή. Αν υπήρχε το VAR, δεν θα συνέβαινε αυτό. Δεν μπορούμε να κρίνουμε την ομάδα αφού είχε αριθμητικό μειονέκτημα. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες μου έκαναν ό,τι  έπρεπε, προσπάθησαν. Έπεσε η απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο. 

Φυσικά, θέλαμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα, αλλά παίξαμε με 10 παίκτες σχεδόν από την αρχή.
Έβαλαν δύο πολύ όμορφα γκολ οι αντίπαλοι. Το τρίτο ήταν απίστευτο.

Κάναμε κακή πορεία φέτος στο Europa League, αυτό είναι σίγουρο. Ξεκίνησε άσχημα η διοργάνωση και τελείωσε άσχημα για μας. Πρέπει να ξεχαστεί και να επικεντρωθούμε στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Πιστεύω στην ομάδα, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας στο πρωτάθλημα».

Μαζί μας η Bet On Alfa και το University of Nicosia!