Ήταν που ήταν, ο Απόλλωνας τους έκανε χειρότερα/ΚΙΝΗΣΗ από οργανωμένους

Ήτα που ήταν το κλίμα τεταμένο στη Μαρσέιγ, το διπλό του Απόλλωνα στο Βελοντρόμ τους έκανε χειρότερα. Οι Γάλλοι ψάχνουν τις λύσεις μετά την… ντροπιαστική (όπως την χαρακτηρίζουν) ήττα από την ομάδα της Λεμεσού.

Διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες στο Kerkida την δήλωση του Προέδρου, Jacques-Henri Eyraud ο οποίος μεταξύ άλλων ανέλαβε την ευθύνη. Δείτε ΕΔΩ. 

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η θέση του Ρούντι Γκαρσία δεν κινδυνεύει ακόμα - ενώ αναφορικά με την ενίσχυση του Ιανουαρίου - οι Γάλλοι συνάδελφοι που επιμελούνται το ρεπορτάζ της Μαρσέιγ, δεν βλέπουν μεγάλες κινήσεις από τον ιδιοκτήτη, Frank McCourt. 

Στην ομάδα, πιστεύουν ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί στην πορεία και ότι στο τέλος της σεζόν τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα ενώ επαναλαμβάνουν ότι για την ώρα δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητή. 

Πάντως, οι οργανωμένοι της ομάδας κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα. Θεωρώντας την εμφάνιση και την ήττα από τον Απόλλωνα εξευτελιστική, περίμεναν τους παίκτες ζητώντας εξηγήσεις. 

Όπως αντιλαμβάνεστε το κλίμα στην ομάδα της Μασσαλίας είναι πολύ κακό και έγινε χειρότερο μετά το μεγάλο διπλό της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή.