ΝΙΚΗΤΗΣ ο Βάλε

Close

Με δελτίο Τύπου ο ΠΑ.Σ.Π ενημερώνει για την... πρωτιά του Μπρούνο Βάλε.

"Μετά την ολοκλήρωση των 11 Αγωνιστικών του 1ου Γύρου της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta 2018/19 έχουμε και την ανάδειξη του τερματοφύλακα που κράτησε απαραβίαστη την εστία του στους περισσότερους αγώνες.

Νικητής ο Bruno Vale ο οποίος κατάφερε να μην δεχθεί γκολ στους 7 από τους 11 αγώνες του 1ου Γύρου! Ένα σπουδαίο επίτευγμα που του εξασφαλίζει το βραβείο Stoiximan Χρυσά Γάντια για την συγκεκριμένη περίοδο.

Στη δεύτερη θέση ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Tonio, με 5 αγώνες απαραβίαστης εστίας. Ενώ στη τρίτη θέση o Robert Veselovsky. Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας δεν δέχθηκε γκολ σε 4 αγώνες και μάλιστα συνεχόμενους (5η-8η Αγωνιστική)!

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα συνεχίζει ακάθεκτος αφού θυμίζουμε ήταν ο τερματοφύλακας με τις περισσότερους αγώνες απαραβίαστης εστίας στη περσινή σαιζόν.

Οι επόμενες περίοδοι βράβευσης:

Δεύτερος Γύρος Α’ Φάσης Πρωταθλήματος (11 Αγωνιστικές)
Πρώτος Γύρος B’ Φάσης Πρωταθλήματος (5 Αγωνιστικές)
Δεύτερος Γύρος B’ Φάσης Πρωταθλήματος (5 Αγωνιστικές)
Στο τέλος της σαιζόν, το μεγάλο βραβείο STOIXIMAN ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ 2018-19, θα λάβει ο τερματοφύλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του στους περισσότερους αγώνες του Πρωταθλήματος των 32 αγωνιστικών στα ποδοσφαιρικά βραβεία «PASP Football Awards».

Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας προηγείται ο Τερματοφύλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην κάθε προκαθορισμένη περίοδο".