ΚΕΡΜΠΡ: "Οδηγάω χωρίς ραδιόφωνο, δεν σταματάνε στο κόκκινο/Παίζουμε πολύ επιθετικά"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα για την χειμερινή περίοδο παραχώρησε δηλώσεις σε Τσέχικη ιστοσελίδα. Ο Μίλαν Κερμπρ δηλώνει εντυπωσιασμένος για τις συνθήκες που βρήκε στη Λεμεσό και στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του...

"Είμαι ευτυχισμένος που ο Απόλλωνας προσπάθησε παρά την πρώτη άκαρπη επαφή. Δεν ήξερα αν θα συνεχίσουν να με παρακολουθούν. Στα τέλη Δεκεμβρίου ήρθε μια νέα προσφορά. Οι ομάδες συμφώνησαν και εγώ πήγα στη Κύπρο για τον ιατρικό έλεγχο και τα διαδικαστικά. Με βοήθησε πολύ ο Pavel Zika."

"Τα Χριστούγεννα τα πέρασα με την οικογένεια μου αλλά ήμουν λίγο νευρικός γι' αυτό που με περίμενε στη Κύπρο".

"Οι πρώτες προπονήσεις, μου έδειξαν πόσο καλή είναι η ομάδα του Απόλλωνα. Οι συμπαίκτες μου μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα, να παίξουν γρήγορα με τη μπάλα. Έχω μόνο έναν αγώνα αλλά το παιχνίδι είναι λίγο πιο ποδοσφαιρικό από αυτά στη Τσεχία".

"Παίζουμε πολύ επιθετικά. Οι αμυντικοί έχουν αρκετό χώρο, εγώ παίρνω όλη τη γραμμη. Είμαι πολύ πάνω από το κέντρο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος"

"Αν όλα πάνε καλά μπορούμε να συνεχίσουμε στο Champions League".

"Στα αποδυτήρια υπάρχουν πολλές εθνικότητες. Υπάρχουν Πορτογάλοι, Γάλλοι, Κροάτες, Σέρβοι, Αργεντίνοι. Χρησιμοποιούνται τα αγγλικά αλλά μια μέρα μπορεί να ακούσεις τέσσερις γλώσσες. Όλοι με βοηθούν και μου προσφέρουν τη βοήθεια τους"

Ερώτηση για την οδήγηση και πόσο δύσκολο είναι...

"Είναι πολύ φυσικό. Όταν είναι κόκκινο δεν σταματάνε αυτόματα. Ο καθένας κάνει ότι θέλει, Το οδικό σύστημα είναι στα δεξιά, είμαι πολύ προσεκτικός και φυλάω την αριστερή πλευρά. Οδηγώ χωρίς ραδιόφωνο για να μην μου αποσπά τη προσοχή"