ΣΩΦΡΟΝΗΣ: "Η ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια παίζει τελικούς"

Διαβάστε όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια…

"Ξέραμε ότι μετά από το αποτέλεσμα της Λεμεσού πως είχαμε ένα μικρό προβάδισμα. Θέλαμε να εμποδίσουμε τον αντίπαλο από το να μας δημιουργήσει προβλήματα και τα καταφέραμε στο Α' μέρος. Στο ημίχρονο ζήτησα από τους παίκτες να κρατήσουν τον δικό τους ρυθμό, καταφέραμε να προηγηθούμ και πήραμε μεγάλη πρόκριση αλλά χάσαμε ένα σημαντικό εργαλείο. Αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια ελπίζω να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. 

Για τους πολλούς τραυματισμούς: "Είναι μέσα στο παιχνίδι οι τραυματισμοί. Μετά τον Ερμή η ομάδα θα είναι πιο ήρεμη και σταδιακά θα επιστρέφουν παίκτες".

Για τον Μάρκοβιτς: "Θα τον κρατήσει έξω κάποιο διάστημα γιατί είναι μυϊκός. Η ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια παίζει τελικούς. Θα παλέψουμε να πάμε μέχρι το τέλος και στους δύο θεσμούς αλλά υπάρχουν και αυτά στο παιχνίδι".

Για την συνέχεια: "Το πιο σημαντικό είναι να επιστρέψουν οι τραυματίες. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες. Ήρθαν δύο νέοι παίκτες, θα μας δώσουν βοήθειες στο ψηλό παιχνίδι και περισσότερη δυναμική στην συνέχεια. Δεν παίξαμε πότε με την ίδια εντεκάδα. Σίγουρα δεν λέω ότι άλλη ομάδα δεν θα μπορούσε με όλες τις ατυχίες που είχαμε, αλλά αυτά τα δεδομένα έχουμε. Οι παίκτες που είναι 100% έτοιμοι για να παίξουν, αυτοί θα αγωνίζονται. Δεν είναι εύκολο, δεν παίζουμε μόνοι μας, κάθε αντίπαλος αγωνίζεται για τους δικούς του στόχους και πρέπει να είμαστε έτοιμοι μέχρι το τέλος. Εύχομαι να μην χάσουμε άλλους παίκτες αλλά οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

 

Για το πως προχωρά ο Απόλλωνας: «Το πιο σημαντικό είναι να επιστρέψουν οι τραυματίες. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες. Ήρθαν δύο νέοι παίκτες και θα μας δώσουν βοήθειες στο ψηλό παιχνίδι και περισσότερη δυναμική στην συνέχεια. Δεν παίξαμε πότε με την ίδια εντεκάδα. Σίγουρα δεν λέω ότι άλλη ομάδα δεν θα μπορούσε με όλες τις ατυχίες που είχαμε, αλλά αυτά τα δεδομένα έχουμε. Με τους παίκτες που είναι 100% έτοιμοι για να παίξουν, αυτοί θα αγωνίζονται. Δεν είναι εύκολο, δεν παίζουμε μόνοι μας, κάθε αντίπαλος αγωνίζεται για τους δικούς του στόχους και πρέπει να είμαστε έτοιμοι μέχρι το τέλος. Εύχομαι να μην χάσουμε άλλους παίκτες αλλά οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι»