ΑΠΙΘΑΝΟ με ΜΠΡΟΥ/ ΑΘΕΛΑ του... #10yearschallenge!

Ο Κέβιν Μπρου ήταν ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε το γκολ του Απόλλωνα, στην ισοπαλία – πρόκρισης κόντρα στην Ομόνοια στο «ΓΣΠ».

Ο Μαυριτανός μέσος, σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι αφού το είχε πράξει και στο παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην νίκη του Απόλλωνα με 2-1 με ανατροπή.

Ο 30χρονος χαφ, δεν είναι παίκτης που σκοράρει συχνά, πόσο μάλλον να το κάνει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Η τελευταία φορά που έπραξε κάτι ανάλογο, να σκοράρει δηλαδή σε δύο σερί 90λεπτα ήταν δέκα χρόνια πριν!

Την σεζόν 2008-09 όταν αγωνιζόταν στην Ligue 2 της Γαλλίας με την φανέλα της Clermont, σκόραρε απέναντι σε Bastia και Brest στην 19η και 20η αγωνιστική.

Το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης είναι ότι ο δεύτερος αγώνας, αυτός δηλαδή με την Brest που σκόραρε το δεύτερο συνεχόμενο γκολ, ήταν στις 16 Ιανουαρίου 2009. ΑΚΡΙΒΩΣ δέκα χρόνια πριν από το χθεσινό με την Ομόνοια, το οποίο ήταν στις 16 Ιανουαρίου 2019! Μάλιστα λίγο έλειψε να… πετύχει και τα λεπτά αφού το προ δεκαετίας γκολ ήταν στο 64’ και το χθεσινό στο 69’!

Έτσι, άθελα του ο Κέβιν Μπρου μπήκε στο πνεύμα των ημερών κάνοντας το δικό του #10yearschallenge!