Αφεντικό… τετράδας ο Απόλλωνας

Το απόλυτο αφεντικό για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League έγινε ο Απόλλωνας με τη νίκη του της ΕΘΑ με 68-65.

Η ομάδα της Λεμεσού χρειάστηκε να κάνει… ανατροπή στο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Έγκωμης, η οποία πήγε αποφασισμένη για το διπλό. Μάλιστα η ΕΘΑ μπήκε με έναν «αέρα» 9 πόντων στη τέταρτη περίοδο, όμως οι παίκτες του Απόλλωνα έκαναν ένα επιμέρους σκορ 26-14 και πήραν την πολύ σημαντική νίκη.

Νίκη η οποία ανοίγει την διαφορά από την ομάδα της Έγκωμης στους 3 βαθμούς, ενώ περιμένει και το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Κεραυνό (σήμερα 28/1) στο κλειστό του Στροβόλου, όπου αν ηττηθεί η συμπολίτισσα, θα μείνει και αυτή με 3 βαθμούς διαφορά από τον Απόλλωνα!