Στα αριστερά, με το "κακό" του πόδι αλλά... ΔΙΑΒΗΤΗΣ! (Βίντεο)

Αρχικά ξεκίνησε ως εξτρέμ, στην συνέχεια μετατοπίστηκε σαν μπακ αλλά αυτό που δεν άλλαξε είναι η πλευρά του, η δεξιά.

Οι απουσίες που είχε ο Απόλλωνας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλκή, ανάγκασαν τον Σωφρόνη Αυγουστή να τον χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μάριος έδειξε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, ακόμα και στην… απέναντι πλευρά.

Αμυντικά ήταν το εύκολο, αφού λίγο πολύ είναι ίδιες οι αρμοδιότητες και οι κινήσεις που πρέπει να κάνει κάποιος μπακ είτε δεξιά είτε αριστερά. Το ερωτηματικό ήταν κατά πόσο μπορεί να ανέβει και να υποστηρίξει την επίθεση της ομάδας του, παίζοντας με το… ανάποδο πόδι.

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος με την ενέργειά του στο 71’ και την σέντρα… διαβήτη με το αριστερό  προς το κεφάλι του Σκέμπρι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Μια σέντρα που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για δύο λόγους. Πρώτον, ο Στυλιανού δεν ήταν εν στάση με την μπάλα σταματημένη αλλά έτρεχε μαζί της και δεύτερον, ο Σκέμπρι δεν ήταν τοποθετημένος και έπρεπε να τον σημαδέψει αλλά έτρεχε, άρα έπρεπε να υπολογίσει που ακριβώς να στείλει την μπάλα για να την βρει μπροστά του ο συμπαίκτης του, την κατάλληλη στιγμή!