Οργανωμένοι Απόλλων: "Αν δεν βγει η σωστή και δίκαιη απόφαση..."

Aνακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων....

Αφαιρέθηκαν λέξεις-προτάσεις για ευνόητους λόγους...

"Σας βλέπουμε εδώ και μέρες κινώντας γη και ουρανό να μην βγει μια αυτονόητη απόφαση δίνοντας αναβολές, παρατάσεις, νέα στοιχεία και όλα τα συναφή!
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει όμως είναι χαρά μας να τους αναγκάζουμε να αποκαλύπτονται. Είναι χαρά μας να τους χαλάμε το πάρτι… Οι κινήσεις σας κύριοι Αν. Μιχαηλίδη, Αβέρωφ, Ιωνά, Ζαχαρία Χρυσόστομου, Βρυωνίδη και Κούμα είναι υπό στενή παρακολούθηση

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
Αν δεν βγει η σωστή και δίκαιη απόφαση, που περιμένει ολος ο κόσμος, να θυμάστε την σημερινή ημερομηνία ως την αρχή του τέλους σας! Ο κάθε ένας σας ξεχωριστά απο το πόστο που υπηρετά να είστε σίγουροι πως θα σας ξηλώσουμε με το έτσι και το θέλω! 

Έχετε καταφέρει με τον τρόπο σας να σας αηδιάσει όλο το φίλαθλο κοινό αυτού του τόπου ασκώντας πιέσεις και υποδείξεις για το τι πρέπει να γίνει ή να μην γίνει, τι πρέπει να ειπωθεί και πότε, βάφοντας το άσπρο μαύρο και πάει λέγοντας.

Μας λέτε για Γκίε, Ζάχαβι και ότι σας κατέβει στο μυαλό προσπαθώντας να γυρίσετε τα (αβολίδωτα) πυρά εναντίων μας! Σας προκαλούμε για τα οποιαδήποτε στοιχεία έχετε εναντίον της ομάδας μας όπως τα παραθέσετε δημόσια ή σε όποιο φορέα πρέπει και να είστε σίγουροι πως εμείς θα πράξουμε το αυτονόητο όπως πολλές φορές στο παρελθόν Ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ στάθηκε πολέμιος σε λάθη διοικούντων της ομάδας μας.

Καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί κάτω από την σημαία του Απόλλωνα…

ΠΑΝ.ΣΥ. ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982
ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ
Μαζί σου ως τον θάνατο"