Το καθήκον του… με πεντάρα! (φώτος)

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Απόλλωνας στον πρώτο αγώνα με την Καρμιώτισσα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Οι γαλάζιοι επικράτησαν με 5-1 στο ΓΣΖ εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στους “4”. Δύο γκολ ο Φακούντο Περέιρα, ένα ο Καραγιόλ, ένα ο Φαουπάλα και ο Παπαμιχαήλ για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Μείωσε προσωρινά σε 3-1 ο Νεοφύτου για την Καρμιώτισσα. Χαμόγελα στο Κολόσσι για την επιστροφή του Έκτορ Γιούστε ο οποίος έπαιξε για 65 λεπτά. Το www.kerkida.net ήταν στο ΓΣΖ, διαβάστε την εξέλιξη της αναμέτρησης. 

Σέντρα στην αναμέτρηση... 

3΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα, 0-1 με τον Περέιρα! Σέντρα του Βασιλείου από αριστερά, ο Αργεντινός με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

7΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα, 0-2 ξανά με τον Περέιρα! Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Καραγιόλ στο ύψος του πέναλτι και δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 0-2 με πλασέ.

18΄Σουτ από τον Πέδρο εντός της περιοχής, η μπάλα έξω. 

25΄Ευκαιρία για την Καρμιώτισσα με τον Μασίνουα! Ο επιθετικός των γηπεδούχων νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Κίσσα. 

26΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα, 0-3 με τον Καραγιόλ! Σέντρα του Πέδρο από δεξιά, ο Καραγιόλ με δυνατή κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-3 στο ΓΣΖ. 

29΄ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα που μειώνει σε 1-3 με τον Νεοφύτου! Μετά από κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή, έφτασε στον Νεοφύτου ο οποίος απέναντι από τον Κίσσα έκανε το 1-3. 

31΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα με τον Φαουπάλα! Σέντρα του Πέδρο από δεξιά ο επιθετικός της ομάδας της Λεμεσού νίκησε τον Πιερή με προβολή, 1-4! 

36΄Ωραία ενέργεια από τον Βαττή εκτός περιοχής. Πέρασε τον Γιούστε, έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κίσσα. 

45+5΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Παναγίδη, πάνω από τα δοκάρια η μπάλα. 

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΣΖ, 1-4 το σκορ. 

46΄Ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο στο ΓΣΖ. 

56΄Αναγκαστική αλλαγή για την Καρμιώτισσα. Εκτός ο Βαττής, μέσα ο Κλεάνθης Πιερή. 

62΄Χωρίς τη μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος. Ο Απόλλωνας έχει πάρε σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση από το πρώτο μέρος του αγώνα. 

69΄Κεφαλιά από τον Αντρέα Κυριάκου μετά από σέντρα του Θανελά, έξω. 

77΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα, 1-5 με τον Παπαμιχαήλ! Ο Καραγιόλ πάτησε στον νεαρό ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Πρώτο γκολ για τον 19χρονο με την φανέλα της πρώτης ομάδας του Απόλλωνα. 

90΄Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις για το τέλος του αγώνα.

Τέλος στο ματς, τυπικής διαδικασίας ο επαναληπτικός.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Πιερή, Οζίας, Βαττής (56΄Κ. Πιερή) Α. Κυριάκου, Παναγίδης (68΄Πάντος) Π. Κυριάκου, Γενεθλίου (81΄Χατζηκωνσταντής) Μάρκου, Μασίνουα, Θανελάς, Νεοφύτου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Κίσσας, Βασιλείου, Γιούστε (65΄Ντίλαν) Σελίμοβιτς, Πέδρο, Σπόλιαριτς, Μπρου, Καραγιόλ, Περέιρα (46΄Βασιλειάδης) Παπουλής, Φαουπάλα (65΄Παπαμιχαήλ)

Κίτρινες: -/Ντίλαν (2), Βασιλείου (2)

Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ