Η κακοδαιμονία στον Απόλλωνα συνεχίζεται… Από την αρχή της σεζόν υπάρχουν 6-7 απουσίες κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι.
Γεμάτο ήταν το απουσιολόγιο στον αγώνα με την ΑΕΛ ενώ σημαντικές απουσίες θα υπάρχουν και ενόψει του ντέρμπι κορυφής με το ΑΠΟΕΛ.
Το τελευταίο πρόβλημα ακούει στο όνομα Φακούντο Περέιρα (σ.σ αναγκαστική αλλαγή με ΑΕΛ) ενώ παραμονή του ντέρμπι τραυματίστηκε ο Κέβιν Μπρου.
Υπάρχουν ελπίδες να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες, ωστόσο τίποτα σίγουρο. Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.
Οι Μπρου, Μάρκοβιτς, Στυλιανού και Σελίμοβιτς έχουν κάποιες πιθανότητες να προλάβουν το ΑΠΟΕΛ.
Δεδομένα οι Περέιρα και Καραγιόλ θα βρίσκονται εκτός και θα κάνουν αγώνα δρόμου να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς στην «Αρένα» με την ΑΕΚ, που ακολουθεί μετά το ΑΠΟΕΛ και τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Ο Κερμπρ συνεχίζει με πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Χρειάζεται χρόνο ακόμη για να επιστρέψει στη... δράση.