Η αντίδραση, το απόλυτο και η... έξοδος του ΑΠΟΕΛ

Η απογοήτευση από τον αποκλεισμό στον θεσμό του Κυπέλλου είναι μεγάλη, ωστόσο δεν υπάρχει άλλη επιλογή…

Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να ανατρέψει το 1-2 του πρώτου ημιτελικού, έμεινε στο 0-0 στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ και πλέον μετρά αντίστροφά για την ολοκλήρωση της χρονιάς.

Απομένουν τέσσερα παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος και η Λεμεσιανή ομάδα καλείται να κάνει το απόλυτο, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα κατάκτησης του τίτλου. Μπορεί την δεδομένη χρονική στιγμή να είναι το αουτσάιντερ, αφού βρίσκεται στο -4 από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί.

Η επόμενη αγωνιστική είναι και η πιο σημαντική. Ο Απόλλωνας οφείλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό και στο τελευταίο φετινό Λεμεσιανό ντέρμπι με την ΑΕΛ να κερδίσει και να… ελπίζει. Ο λόγος που είναι η πιο σημαντική από τις αγωνιστικές που απομένουν, είναι διότι το ΑΠΟΕΛ έχει την δυσκολότερη του έξοδο, αφού αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην «ΑΡΕΝΑ».

Αν ο Απόλλωνας κερδίσει και το ΑΠΟΕΛ όχι, τότε στο μεταξύ τους παιχνίδι θα κριθούν όλα. Ωστόσο, θα είναι ότι χειρότερο για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο το ΑΠΟΕΛ να γκελάρει στην Λάρνακα αλλά ο Απόλλωνας να μην μπορέσει να το εκμεταλλευτεί…