ΚΕΦΑΛΑΙΟ... αποτελεσματικότητα

Ο Απόλλωνας έμεινε ξανά στην ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΛ και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για σχεδόν όλο το β’ μέρος, εντούτοις έμεινε στο ισόπαλο 1-1 και στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν χρειάζεται απόλυτο, νίκη στο «ΓΣΠ» απένααντι στο ΑΠΟΕΛ και να ελπίζει σε ένα ακόμη στραβοπάτημα από τους «γαλαζοκίτρινους».

Το παιχνίδι που ακολουθεί, είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Ο Απόλλωνας μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, θέλει πάση θυσία τη νίκη για να το… πιάσει στην κορυφή. Θα υστερεί στην ισοβαθμία αλλά θα ελπίζει σε ένα ακόμη στραβοπάτημα της πρωτοπόρου ομάδας.

Για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για νίκη, θα χρειαστεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά του, αφού στα τελευταία παιχνίδια σε αυτό τον τομέα ο βαθμός που παίρνει δεν είναι ικανοποιητικός.

Από τα εφτά τελευταία ματς, μόνο σε ένα η Λεμεσιανή ομάδα σκόραρε πέραν του ενός γκολ, στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στην Ομόνοια. Ήττα 3-1 από το ΑΠΟΕΛ, ήττα 2-1 από την ΑΕΚ, ήττα 2-1 από την ΑΕΛ, ισοπαλία 1-1 με την Νέα Σαλαμίνα, νίκη 2-0 απέναντι στην Ομόνοια και ισοπαλίες 0-0 και 1-1 με την ΑΕΛ.

Από αυτά τα παιχνίδια, το μοναδικό που κέρδισε ήταν και αυτό που σκόραρε δις.