Γεμίζει... το οπλοστάσιο ενόψει ντέρμπι

Mετά τη νίκη επί της Δόξας Κατωκοπιάς, πλέον ξεκινούν τα ντέρμπι για τον Απόλλωνα.

Δεκατρία ντέρμπι στον αριθμό, τρία μέχρι και την ολοκλήρωση της κανονικής φάσης κι άλλα δέκα στα πλέι οφ.

Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, όπου στόχος, βέβαια, είναι να δοθεί συνέχεια στις νίκες έτσι ώστε στη χειρότερη περίπτωση η ομάδα του Αντόνε να έχει... αέρα τριών βαθμών, όταν θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Στα ευχάριστα για το Ρουμάνο τεχνικό το γεγονός ότι θα μετράει τουλάχιστον δύο επιστροφές, αφού ο Μερκής εξέτισε την ποινή του, ενώ στη διάθεσή του θα είναι και ο Μάριος Στυλιανού.

Πέραν, όμως, από τους δύο Κύπριους διεθνείς, δεν αποκλείεται στο πλάνο του κυρίου Αντόνε να βρίσκεται και ο Ούγκο Λόπες, ο οποίος και θα κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τους "πράσινους".

Αν τα καταφέρει, τότε μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Γκαστόν Σανγκόι.