Άλλα 1600 (τέλος τα μαθητικά)

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, την Κυριακή (14:00).

Στην Λεμεσιανή ομάδα στοχεύουν μόνο στο διπλό ώστε να διατηρήσουν ή να μεγαλώσουν την απόσταση από το ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα να θέσουν οριστικά εκτός τίτλου τους "πράσινους", που έρχονται από την... εξωτερική.

Σε αυτή την προσπάθεια η συμβολή του κόσμου της ομάδας είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά από την στιγμή που οι φίλοι των γηπεδούχων θα είναι στο ΓΣΠ κατά χιλιάδες.

Όπως ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής η διοίκηση του Απόλλωνα, άλλα 1600 εισιτήρια αναζητούν κάτοχο για το μεγάλο ντέρμπι (εξαντλήθηκαν τα μαθητικά) και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας.