ΣΩΦΡΟΝΗΣ για Ρομπέρζ: "Θέμα της διοίκησης"

Δηλώσεις στο ΡΙΚ2 στην εκπομπή "Γκολ και Θέαμα" παραχώρησε ο Σωφρόνης Αυγουστή...

Για το αν θα μείνει ή όχι ο Ρομπέρζ: "Είναι θέμα που το χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση τι θα πράξει με το θέμα Ρομπέρζ"

Για το τι έφταιξε περισσότερο και χάθηκε ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Έγιναν κάποια λάθη και από τη δική μου πλευρά σε κάποια θέματα. Όμως το πιο σοβαρό θέμα η ατυχία με κάποιους τραυματισμούς όχι μυϊκούς, αλλά που δεν τους περιμέναμε.  Σίγουρα και η απώλεια του Μάγκλιτσα, παρόλο που πιστεύαμε ότι θα βρούμε λύσεις. Ο Φαουπάλα έβγαλε τραυματισμούς και δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει».

Για τα χαρακτηριστικά που θα έχουν οι νέες προσθήκες κι αν θα πέσει ο μέσος όρος ηλικίας: «Το σημαντικό είναι τι σου δίνει ο κάθε παίκτης στο γήπεδο για να διεκδικήσεις τους τίτλους. Δεν έχει σημασία αν είναι 35 και 20. Μπορείς ένας 20άρης να μην σου δίνει αυτά που προσφέρει ένας 35άρης. Σίγουρα η  ομάδα χρειάζεται φρεσκάδα και να γίνει πιο γρήγορη, όπως είχαμε τη σεζόν 2017-18 που πρόσφερε και θέαμα και άδικα κατά την άποψή μου δεν κατέκτησε τον τίτλο. Θα έρθουν παίκτες σε όλες τις γραμμές. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν, τι ανάγκες έχει η ομάδα και ποιους στόχους. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι στις λεπτομέρειες. Η φετινή χρονιά κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Για το αν ο Απόλλωνας θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα: «Η είσοδος στους ομίλους δεν είναι κάτι εύκολο. Το θεωρούμε δεδομένο στην Κύπρο.  Σίγουρα είναι ο στόχος, αλλά το πιο σημαντικό να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα να τη χαίρεται ο κόσμος. Είναι άδικο για την ομάδα αυτή η εικόνα που έμεινε στο τέλος. Αυτή η ομάδα παρουσίασε πολύ καλό ποδόσφαιρο αν πάμε λίγο πίσω».

Για τους Ματία Σπόλιαριτς, Πίττα και Καρώ: «Τρία δικά μας παιδιά παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο. Και ο Ματίας και ο Πίττας βοήθησαν πάρα πολύ τις ομάδες τους στο επιθετικό κομμάτι και αυτό μας αφορά, θα μας δώσει μεγαλύτερη δυναμική. Θα είναι σίγουρα στο οπλοστάσιο μας τη νέα σεζόν».

Για τον Βάλε και το κενό που αφήνει: «Ο Βάλε έκανα πολλά πράγματα σε αυτό το σύλλογο και τον αγάπησε ο κόσμος. Είναι δύσκολο για τον επόμενο που θα αντικαταστήσει τον Βάλε. Πρέπει να δείξουμε στήριξη και στο νέο τερματοφύλακα, όπως δείξαμε και στο Βάλε για να μας βοηθήσει».