Παρέμβαση για DJOUM και λόγο για "φιάσκο"

Συνάδελφος από τη Σκωτία που επιμελείται του ρεπορτάζ της Χαρτς, πήρε θέση για τον Arnaud Djoum (σ.σ μεταγραφικός στόχος του Απόλλωνα) στην nottheoldfirm.com, εκφράζοντας την άποψη ότι η ομάδα δεν πρέπει πλέον να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασία.

Δείτε τι γράφει για τον διεθνή Καμερουνέζο μέσο με αφορμή την πρόθεσή του να απαντήσει στις προτάσεις που έχει (σ.σ Χαρτς, Απόλλων και όχι μόνο), μετά το Κόπα Άφρικα, όπως δήλωσε ο ίδιος:

"Ο παίκτης δίνει ελπίδες για να συνεχίσει, αλλά η Χαρτς δεν πρέπει να ασχολείται πλέον μαζί του. Έχει μπερδέψει το κλαμπ αυτό το καλοκαίρι. Ο κόουτς Craig Levein δεν μπόρεσε να οργανωθεί σωστά για τον αντικαταστάτη του, λόγω της αναποφασιστικότητας του 30χρονου. Ο Djoum εδώ και αρκετό καιρό έχει… καθίσει στο συμβόλαιο που του προτάθηκε και η Χαρτς πρέπει να αποσύρει το ενδιαφέρον της. Η νέα σεζόν δεν είναι πολύ μακριά. Ο χρόνος τελειώνει για τον Levein και πρέπει να βρει ποιοτικό κεντρικό μέσο. Όλες οι καλές επιλογές μπορεί να χαθούν μέχρι να αποφασίσει ο Djoum. Μπορεί να αποφασίσει να μην συνεχίσει στην Χαρτς. Αν ήθελε να είναι στο Tynecastle και τη νέα σεζόν, θα είχε ήδη υπογράψει μια νέα συμφωνία μέχρι τώρα. Ο Levein πρέπει να κοιτάξει αλλού τώρα. Ο Καμερουνέζος χρησιμοποιεί την Χαρτς σαν μια εναλλακτική επιλογή. Ήταν… αξιοπρεπής παίκτης, αλλά μετά από αυτό το φιάσκο, δεν θα πρέπει να δοθεί στο Djoum νέο συμβόλαιο".