ΑΥΓΟΥΣΤΗ: "Δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι, θα παίξουν χωρίς άγχος" (βίντεο/φώτος)

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στα ΜΜΕ για τον αυριανό επαναληπτικό με την Ζάλγκιρις. Στο πάνελ και ο Ζοάο Πέδρο. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στον χώρο συνεντεύξεων του ΓΣΠ.​ 

Η τοποθέτηση του προπονητή του Απόλλωνα...

"Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ξεχνάμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Δείξαμε σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στον πρώτον αγώνα. Στο πρώτο παιχνίδι ξέραμε τι θέλαμε και το ίδιο θα πράξουμε και αύριο. Καλώ τον κόσμο μας να έρθει να υποστηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας και να τους χειροκροτήσει για την πρόκριση που θα πάρουμε. Το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει, η Ζάλγκιρις θα έρθει χωρίς άγχος. Πρέπει να ολοκληρώσουμε το καλό αποτέλεσμα που πήραμε στην Λιθουανία."

Η τοποθέτηση του Ζοάο Πέδρο...
 
 
"Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, ξέρουμε τι θα κάνουμε. Αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήρθε έτοιμος να παίξει και πρέπει να προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε και αύριο. Καλώ και εγώ τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει".
 
(ΕΡΩΤΗΣΗ σε Αυγουστή) Φαίνεται η Διοίκηση έχει ενισχύσει την ομάδα. Θέλεις ακόμη μια προσθήκη στην επίθεση;
 
"Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την ενίσχυση της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν θα μιλήσουμε για την ενίσχυση, έχουμε παιχνίδι αύριο. Μετά θα τα αναλύσουμε".
 
Δείτε το βίντεο από την δημοσιογραφική διάσκεψη:
 
 

Μαζί μας BET ON ALFA και Alexander College.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ