Δύο είναι τα θετικά στοιχεία που μπορεί να κρατήσει κάποιος στον Απόλλωνα από το σημερινό "Χ" με το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία.
Κατ' αρχάς, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο "κάστρο" του συνδιεκδικητή του τίτλου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Παράλληλα, όμως, κι εκεί που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντιδράσει και εκμεταλλευόμενος τα λάθη του αντιπάλου ισοφάρισε ισάριθμες -τα πρώτα του γκολ κόντρα στη μοναδική ομάδα που δεν είχε σκοράρει φέτος-, παίρνοντας στο τέλος ένα βαθμό, που ίσως αποδειχθεί... χρυσάφι -πλέον με νίκη στο Τσίρειο στον τέταρτο αγώνα τη φετινή σεζόν ανάμεσα στις δύο ομάδες θα υπερτερεί των "γαλαζοκιτρίνων" σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Από την άλλη, όμως, καταγράφονται και κάποια αρνητικά.
Πρώτα απ' όλα, η Λεμεσιανή ομάδα μπήκε χαλαρά και όχι συγκεντρωμένα στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων και με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να φέρει στα μέτρα της το παιχνίδι.
Επιπλέον και ειδικά στο δεύτερο μέρος, οι "κυανόλευκοι" έδωσαν πάρα πολύ χώρο στους γηπεδούχους και τους επέτρεψαν να πιέσουν αρκετά για το γκολ της νίκης, αδυνατώντας να κρατήσουν μπάλα και να "παγώσουν" το ρυθμό του αντιπάλου, με αποτέλεσμα με εξαίρεση τη φάση του Γκιέ να μην... απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Χιώτη.
Τέλος, για ακόμα μία φορά εμφάνισαν κάποιες αδυναμίες στις "στημένες" φάσεις και στα αλληλομαρκαρίσματα, παρότι ο Βάλε είχε γενικά καλή απόδοση και κράτησε την ομάδα του όταν χρειάστηκε.
Με αυτά και με αυτά κι ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές, άπαντες καλούνται να δουν μπροστά, να κρατήσουν τα θετικά και να... διορθώσουν τις αδυναμίες που υπάρχουν, προκειμένου να καταφέρουν εις πέρας το μεγάλο τους στόχο που είχε τεθεί από την αρχή της σεζόν.