"Γνωρίζουμε τις δυσκολίες όμως..."

Δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση με το οποίο ενημερώνει για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Το δελτίο τύπου:

Πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο περιλάμβανε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο.

Η πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Εουγκέν Νεαγκόε, πλήν του τιμωρημένου με κάρτες Σάκη Κύπρου.

Ο κ.Νεαγκόε, επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και η ψυχολογία στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Μοναδικός στόχος για το παιχνίδι της Κυριακής είναι η νίκη για να συνεχίσει η ομάδα μας να διατηρείται στη πορεία των στόχων της. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας.

Η Διοίκηση του Άρη κάνει ξανά κάλεσμα στο κόσμο της ομάδας να στηρίξει την εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα και να είναι δίπλα στο σωματείο μας, με οποιονδήποτε τρόπο.

Επίσης, η ομάδα χρειάζεται και την οικονομική στήριξη από τον κόσμο για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

Το Δ.Σ καλεί τον κόσμο να αγοράσει το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο που ήδη κυκλοφορεί. Έχουν εκδοθεί 1000 λαχνοί των 100 ευρώ ο ένας, με δώρο ένα αυτοκίνητο αξίας 30.000 ευρώ.

Η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κάθε Αρηανού και όλων των φίλων του Σωματείου, για να μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και να παραμείνουμε στους στόχους μας.