"Επί της προεδρίας μου, πάντα τους κάνουμε ζημιά"

Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους μίλησε το μεσημέρι στο ραδιόφωνο "Άστρα 92.8" ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε...

“O Απόλλωνας έχει τα προβλήματα του όμως παραμένει μια μεγάλη ομάδα που πάντα της έδειχνα σεβασμό σαν ομάδα της πόλης μου. Πάντως επί της προεδρίας μου, πάντα τους κάνουμε ζημιά. Πιστεύω πως λόγω της καλής ψυχολογίας που έχουν οι παίκτες μας αυτό το διάστημα, μπορούμε από το σημερινό παιχνίδι, να πάρουμε και το τρίποντο. Στόχος είναι να ανεβάσουμε το βαθμό δυσκολίας για τον Απόλλωνα και ότι κέρδος πάρουμε θα είναι καλό για εμάς”.

Για τις μεταγραφές…

“Σίγουρα ο Άρης για να ανέβει κι άλλο πρέπει να γίνουν οι τέσσερις μεταγραφές του Ιανουαρίου και οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι έτοιμοι και να γνωρίζουν το κυπριακό πρωτάθλημα. Η χρονιά δεν είναι όπως την περιμέναμε όμως στα τελευταία παιχνίδια το παλεύουμε κι αυτό οφείλεται και στον καινούργιο προπονητή. Οι ποδοσφαιριστές που θα φέρουμε πρέπει είναι ενδεκαδάτοι. Ασχολείται αποκλειστικά ο προπονητής με τις μεταγραφές αυτές και θα ανεβάσουμε το κασέ για να πραγματοποιηθούν. Κάποιες περιπτώσεις τις έχω δει και εγώ”.

Για τις αποχωρήσεις…

“Σίγουρα θα υπάρξουν αποχωρήσεις από κάποιους που δεν άφησαν ικανοποιημένους ούτε τον προπονητή, ούτε εμάς στη διοίκηση. Αυτό όμως θα το εξετάσουμε καλύτερα από τη Δευτέρα”.

Για τις δηλώσεις του προέδρου της Ομόνοιας Αντώνη Τζιωνή…

“Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα αυτό. Αυτό που μας καίει αυτή τη στιγμή είναι το σημερινό παιχνίδι”.

Για την Καρμιώτισσα και την εξαιρετική πορεία της…

“Γράφεις ιστορία όταν έχεις διάρκεια. Είναι αξιόλογη ομάδα, όμως και εμείς πέρσι ήμασταν έβδομοι στην κανονική διάρκεια και στο τέλος κινδυνέψαμε να πάμε διαβάθμιση. Τους γνωρίζω προσωπικά και μπράβο για την καλή δουλειά που κάνουν. Τους εύχομαι ότι καλύτερο γιατί είναι και φίλοι μου και προπαντός να έχουν διάρκεια”.